Προβλέψεις Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου

107

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η οικογένεια σας πιέζει να αναλάβετε ευθύνες και να πάρετε αποφάσεις που δεν είστε βέβαιοι πως θέλετε. Είστε άνθρωποι του καθήκοντος και ξέρετε να φέρετε εις πέρας απαιτητικές καταστάσεις, όμως, όταν πραγματικά είστε αντίθετοι με κάτι, μην διστάσετε να αντιδράσετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μπορεί η καριέρα και ο επαγγελματικός τομέας να έχει πολλούς από εσάς σε μόνιμη εγρήγορση τον τελευταίο καιρό, αλλά αντίθετα από ότι συμβαίνει στη δουλειά κάποιοι νιώθετε πως η προσωπική σας ζωή έχει φτάσει σε τέλμα και πρέπει να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητα για να μην οδηγηθείτε σε αδιέξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μια επαγγελματική υπόθεση που εδώ και καιρό εκκρεμεί να ολοκληρωθεί και να μεταφραστεί για εσάς σε έσοδα, φαίνεται να φτάνει επιτυχώς στο τέλος της. Παράλληλα, μια νέα συμφωνία είναι προ των πυλών και αν προχωρήσει θα είναι μεγάλη ενίσχυση για εσάς. Προσωπικά, καλείστε να σταθείτε στο πλευρό αγαπημένων σας ανθρώπων που σας έχουν ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Δώστε προσοχή στην υγεία σας, γιατί η κούραση, το στρες και η πίεση δείχνουν να έχουν επιβαρύνει τον οργανισμό σας. Πάρτε τις… βιταμίνες σας και φροντίστε στον ελεύθερο χρόνο σας να κάνετε κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν η καθημερινότητα στο σπίτι έχει εντάσεις και προστριβές τελευταία, μην αναζητάτε τα λάθη μόνο στους άλλους, αλλά και στον εαυτό σας, καθώς κάποιες φορές δυσκολεύεστε να ελέγξετε τα νεύρα σας και μετά το μετανιώνετε. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε και κυρίως πείτε αυτό που θέλετε με το σωστό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός, οπότε μην εντυπωσιαστείτε με αυτά που σας τάζουν αν δεν διαβεβαιωθείτε πρώτα πως δεν σας παρουσιάζουν τα φύκια ως μεταξωτές κορδέλες. Άλλωστε, είστε σε μάλλον πλεονεκτική θέση και κανείς δεν σας πιέζει να πάρετε αποφάσεις πριν ζυγίσετε πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Στη ζυγαριά σας αυτή τη φορά μπαίνει η προσωπική σας ζωή και η καριέρα σας, καθώς κάποιοι από εσάς καλείστε να πάρετε απόφαση να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στο ένα από τα δύο πριν πάρετε κρίσιμες αποφάσεις για το επόμενο βήμα στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η αλήθεια είναι πως δεν εκτιμούν όλοι τη βοήθεια που τους προσφέρατε και κάποιοι από εσάς εισπράττουν αχαριστία. Πώς το αντιμετωπίζετε αυτό; Αν πραγματικά σας πνίγει το δίκιο, μιλήστε και εκφράστε το παράπονό σας, τουλάχιστον να νιώσετε πως εσείς υπήρξατε ειλικρινείς και δίκαιοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μια νέα εξέλιξη στον εργασιακό χώρο σας κάνει να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης και να μπορέσετε να γίνετε πιο δημιουργικοί ετοιμάζοντας τα επόμενα σχέδιά σας, και το επόμενο στόχο όπου θα ρίξετε τα βέλη σας. Δώστε προσοχή στον οργανισμό σας που χρειάζεται ξεκούραση και ενίσχυση για να αποδώσετε καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μικρές καθυστερήσεις σας εκνευρίζουν, καθώς κάτι που περιμένετε εδώ και καιρό συνεχώς αναβάλλεται κι αυτό σας δημιουργεί ανασφάλεια. Η υπομονή σας δοκιμάζεται, αλλά αυτό θα γίνει για εσάς ένα καλό μάθημα ζωής και θα σας κάνει να απολαύσετε και να εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο τη χαρά και την επιτυχία που σύντομα θα έρθουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Πιάνετε τον εαυτό σας να έχει πιο έντονες και εκρηκτικές αντιδράσεις από όσο θα έπρεπε αλλά και από όσο πραγματικά θα θέλατε και αυτό οφείλεται στην κούραση και τις πιέσεις που έχετε δεχτεί τον τελευταίο καιρό. Πάρτε βαθιά ανάσα και κάντε λίγο ακόμα υπομονή. Φάγατε τον γάιδαρο, στην ουρά θα κολλήσετε;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η ιστορία επαναλαμβάνεται και ξαφνικά συνειδητοποιείτε πως αυτό που είχε φέρει σε αδιέξοδο μια παλιότερη ερωτική σχέση σας, επανέρχεται στο προσκήνιο και αποσταθεροποιεί αυτό που ζείτε τώρα. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας όμως και φανείτε ειλικρινείς με το άλλο σας μισό- είναι στο χέρι σας να αλλάξετε το σκηνικό και όλα να πάνε καλά, κάνοντας τη σχέση σας πιο γερή σε βάθος χρόνου και σε καλύτερες βάσεις.