Προβλέψεις Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

108

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
O νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς. Αυτό νιώθεις σήμερα και αφορά από τη δουλειά σου μέχρι τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής. Σε έχει πιάσει μια νοσταλγία για το παρελθόν, αλλά δεν πρέπει. Κοίτα μπροστά στο μέλλον, τα καλύτερα έρχονται.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Το Σαββατοκύριακο θα φέρει ξεκούραση, συναντήσεις, διασκέδαση, χαλαρές στιγμές και νέες γνωριμίες που σε κάποιους από εσάς θα παίξουν κρίσιμο ρόλο στην προσωπική τους ζωή. Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και μαγνητίστε τα πλήθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Νιώθετε πως έχετε πιέσει πολύ τον εαυτό σας και δεν έχετε προσέξει την υγεία και τον οργανισμό σας όσο θα έπρεπε και έχετε εξαντληθεί. Νιώθετε πως έχετε την ανάγκη να ανανεώσετε την εικόνα και τη διάθεσή σας και να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί με τους αγαπημένους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Το Σάββατο αυτό θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια οικογενειακή κατάσταση που κάποιοι από εσάς κάνετε σαν να μην υφίσταται. Βάζοντας τα χαρτιά σας στο τραπέζι και συζητώντας με ειλικρίνεια θα καταφέρετε να λύσετε ζητήματα που σας αγχώνουν και σας προβληματίζουν προς όφελος όλων σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Το να πιάνεις τον εαυτό σου να έχει κάνει λάθος σε κάτι και να έχει εκτεθεί σε ανθρώπους που δεν θα ήθελε είναι το χειρότερό σου. Όμως τι καλύτερο από το να αναγνωρίζεις και να διορθώνεις τα λάθη σου; Αυτό κερδίζει την εκτίμηση όλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το να κρατήσεις μια διπλωματική στάση σε μια κατάσταση μάλλον εκρηκτική στην οποία βρίσκεσαι μέσα ή κοντά, είναι ό,τι πιο σοφό και έξυπνο μπορείς να κάνεις. Μην παίρνεις θέση και μην υποστηρίζεις ανοιχτά τη μία ή την άλλη πλευρά. Άφησε τα πράγματα να καταλαγιάσουν και μίλησε μετά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η ζωή σου –όπως την παρατηρείς- χωρίζεται σε κύκλους που ανοίγεις και κλείνεις τη σωστή στιγμή, προχωρώντας στο επόμενο βήμα. Τώρα ήρθε η ώρα για να ανοίξετε ένα νέο κύκλο. Το νιώθεις και το πιστεύεις, έτσι πρέπει να το τολμήσεις, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για αυτή τη νέα αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μετά από ένα διάστημα πιέσεων και δοκιμασιών στις οποίες δεν ήσασταν συνηθισμένοι, το Σάββατο έρχεται μαζί με μια ανάσα ανακούφισης. Το bonding με μέλη της οικογένειάς σας είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας. Απολαύστε τις προσωπικές σας στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η εβδομάδα δεν ήταν εύκολη από καμία άποψη, αλλά το Σαββατοκύριακο έρχεται να φέρει μια νέα πνοή αισιοδοξίας και σας κάνει να κάνετε σχέδια και όνειρα. Μπορεί ο Κρόνος να μην σας αφήνει να είστε αραχτοί, αλλά οι δοκιμασίες που σας φέρνει σας κάνουν καλύτερους και πιο δυνατούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Μια πρόταση που δεν περιμένατε φέρνει στο προσκήνιο την προοπτική μιας πολύ ενδιαφέρουσας συνεργασίας. Καθώς νιώθετε την ανάγκη για ένα νέο βήμα, μετρήστε τα υπέρ και τα κατά και πάρτε γρήγορα μια απόφαση, καθώς η ευκαιρία φαίνεται καλή και με προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κάποιοι από εσάς είχαν πρόσφατα αρκετές αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητά τους, στις οποίες όμως κατάφεραν να προσαρμοστούν γρήγορα, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Τώρα που η κατάσταση ηρέμησε, μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον με νέα ενέργεια και αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Το Σάββατο είναι η ωραιότερη μέρα του Σαββατοκύριακου, αλλά για εσάς θα είναι και η ωραιότερη μέρα της εβδομάδας, καθώς θα φέρει μια είδηση που σας χαροποιεί ή σας ανοίγει νέους ορίζοντες με νέες ευκαιρίες. Δεν έχετε παρά να χαμογελάσετε και να αδράξετε την ημέρα.