Προβλέψεις Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου

115

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Είστε από τους ανθρώπους που δεν μπορείτε να κρύβεστε. Όταν κάτι σας ενοχλεί, ακόμα καιΑΝ δεν το εκφράσετε με λόγια, θα το δείξετε με τη συμπεριφορά σας –ή με τη γλώσσα του σώματος. Αυτό κάποιες φορές μπορεί να παρεξηγηθεί, αλλά είναι η αλήθεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Όταν βρίσκεστε μπροστά σε μια πρόκληση κάποιες φορές μπλοκάρετε. Δεν ξέρετε αν είστε έτοιμοι να απαρνηθείτε την ασφάλεια που σας είναι τόσο πολύτιμη και αν θέλετε να μπείτε στο ρίσκο του καινούργιου –ακόμα κι αν στο τέλος μπορεί να σας βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η πιο μεγάλη σας αγωνία είναι να καταφέρετε να φανείτε συνεπείς σε μια σειρά από υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και είναι ιδιαίτερα απαιτητικές. Είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξετε πως μπορείτε και στα δύσκολα και να κάνετε το επόμενοΒΗΜΑ στην καριέρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα ζητήσει τις συμβουλές σας, αλλά και τη βοήθειά σας για ένα πολύ σημαντικό θέμα. Ο τρόπος που θα αντιδράσετε και θα συμβάλλετε ουσιαστικά θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα επιβεβαιώσει πως η συναισθηματική σας νοημοσύνη είναι το ατού σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Νιώθετε πως κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα. Περιμένετε κάποιες πολύ σημαντικές εξελίξεις που αφορούν το μέλλον σας, τη δουλειά αλλά και την προσωπική σας ζωή, αλλά καθυστερούν. Μην στενοχωριέστε γιατί θα διαπιστώσετε πως κάθε εμπόδιο για καλό. Όλα θα γίνουν στο σωστό timing.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η καλή συνεννόηση με τους ανθρώπους που εργάζεστε στο ίδιο περιβάλλον είναι ένα μεγάλο ατού που σας κάνει να περνάτε ευχάριστα στη δουλειά. Ένα ευχάριστο νέο έρχεται προς το τέλος της σημερινής μέρας και μαζί με αυτό και η ευκαιρία για να απολαύσετε κάποιες πιο χαλαρές στιγμές παρέα με φίλους και αγαπημένους ανθρώπους.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Έχετε την τάση να παρεξηγείστε και να θυμώνετε, παρερμηνεύοντας συχνά καταστάσεις και συμπεριφορές. Προσπαθήστε να είστε πιο αντικειμενικοί στον τρόπο που φιλτράρετε όσα συμβαίνουν και θα διαπιστώσετε πως κάποιες φορές «βλέπετε» θεωρίες συνωμοσίας που δεν υπάρχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κάνατε αρκετές αλλαγές τον τελευταίο καιρό σε πράγματα που στο παρελθόν ήταν σταθερά και ακλόνητα στη ζωή σας. Τελικά, όλα δείχνουν πως όλες αυτές οι ανακατατάξεις ήταν χρήσιμες και σας βγήκαν σε καλό. Εργασιακά, φανείτε πιο διαλλακτικοί και μην επιμένετε να γίνεται μόνο το δικό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Έχετε βάλει κάτι στο μυαλό σας και έχετε δοθεί ψυχή και σώμα να το πετύχετε. Μέχρι στιγμής κινήστε σωστά και όλα οδηγούν εκεί που επιθυμείτε. Προσπαθήστε, όμως, να ηρεμήσετε και να καταφέρετε να απολαύσετε τις στιγμές, καθώς είστε σε συνεχή ένταση και αγωνία και αυτό θα σας εξαντλήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Η μέρα θα φέρει συναντήσεις με φίλους και αγαπημένους που θα σας αποφορτίσουν και θα σας δημιουργήσουν όμορφα συναισθήματα. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε στην αρχή μιας νέας σχέσης και αυτό σας κάνει να βλέπετε τα πάντα πιο θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
ΑΝ μέχρι σήμερα έχετε απογοητευτεί από ανθρώπους που εμπιστευτήκατε περισσότερο από όσο θα έπρεπε, χρησιμοποιήστε αυτό το μάθημα ζωής για να γίνετε στο μέλλον πιο επιλεκτικοί και λίγο πιο αυστηροί στα κριτήρια με τα οποία επιτρέπετε σε άλλους να «εισβάλλουν» στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μια οικογενειακή που σας είχε προβληματίσει λύνετε χάρη στη δική σας παρέμβαση. Οι δικοί σας άνθρωποι συχνά στηρίζονται σε εσάς και αυτό σας δημιουργεί ένα αίσθημα ευθύνης που πολλές φορές σας κάνει να νιώθετε ένα βαρύ φορτίο στις πλάτες σας.