Search

Προβλέψεις Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

96

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Mια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση σας βάζει σε σκέψεις, ενώ δεν είχατε την παραμικρή διάθεση για αλλαγές και μετακινήσεις. Όμως, κάποιες φορές εμφανίζονται ευκαιρίες που έρχονται να ταρακουνήσουν την ασφάλεια του μικρόκοσμού σας. Μπορεί να αγαπάτε την περιπέτεια, αλλά είναι περισσότερο όταν δεν αποσταθεροποιεί τα δεδομένα σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Πολλές φορές προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε καταστάσεις και πράξεις μόνο με τη λογική, αλλά αυτό δεν είναι σωστό. Μπορεί για εσάς η λογική να βαραίνει σημαντικά, αλλά πολλές φορές οι άλλοι κατευθύνονται περισσότερο με το συναίσθημά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μια καινούργια μέρα ξημερώνει και μαζί της έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε όσα χθες αφήσατε μισοτελειωμένα –και αυτό σας τριβελίζει το μυαλό. Προσπαθήστε να μην καταπιάνεστε με χίλια πράγματα ταυτόχρονα και να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας, για να μην γίνεστε χαοτικοί και χάνεστε κι εσείς στο χάος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν το μυαλό σας δεν είναι στη δουλειά και στα «πρέπει» σας όπως είναι συνήθως, αυτό οφείλεται σε ένα πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σας και σας έχει πάρει τα μυαλά. Αυτό από τη μία σας τρομάζει, από την άλλη σας συναρπάζει. Μια συμβουλή: ζήστε το. Δεν μπορεί όλα να μπαίνουν μονίμως σε κουτάκια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν κάποιοι λένε πράγματα για εσάς πίσω από την πλάτη σας και αυτό σας ενοχλεί, μην κάνετε πως δεν ξέρετε ή δεν καταλαβαίνετε. Ποτέ δεν σας άρεσαν τα πλάγια και τα υπόγεια τεχνάσματα, έτσι λοιπόν και σε αυτή την περίπτωση αντιμετωπίστε την κατάσταση κατά μέτωπο και πείτε όσα έχετε να πείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σας εκνευρίζει οι άλλοι να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και να βάζουν εσάς να βγάλετε το φίδι από την τρύπα, αλλά η αλήθεια είναι πως είστε ιδανικοί για να δράσετε πυροσβεστικά σε δύσκολες καταστάσεις, με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Εφόσον σας πέφτει ένα τέτοιο… λαχείο, εκμεταλλευτείτε το για να αντιληφθούν αυτοί που πρέπει τα ταλέντα σας και να σας ανταμείψουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η ρουτίνα σας είναι κάτι που το λατρεύετε και δεν σας αρέσει καθόλου να σας τη διαταράσσουν. Μέχρι να βαρεθείτε, βέβαια, εσείς οι ίδιοι και ξαφνικά –ίσως και από τη μία μέρα στην άλλη- να θέλετε να αλλάξετε τα πάντα. Επειδή η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μια επιθυμία να τα αλλάξετε όλα εδώ και τώρα, περιμένετε λίγο να κάνετε την ενδοσκόπησή σας και να καταλάβετε αν είναι ένα ξέσπασμα της στιγμής που θα ξεφουσκώσει ή κάτι πιο σοβαρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Για μεγάλο διάστημα κάνατε λες και ο… ελέφαντας δεν ήταν μέσα στο δωμάτιο και τώρα που αναγκάζεστε να δείτε τον ελέφαντα κατάματα αναρωτιέστε γιατί τόσο καιρό δεν κάνατε τίποτα απολύτως για την ύπαρξή του εκεί. Για να το απλοποιήσουμε: καταστάσεις για τις οποίες εθελοτυφλούσατε τώρα έρχεται η στιγμή να τις αντιμετωπίσετε δυναμικά και επιτέλους να τις λύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα θέμα που σας απασχολούσε σας καθησυχάζει και σας βοηθά να επιστρέψετε στη γνωστή σας «τοξοτική» αισιοδοξία. Ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας και μαζί τη μαχητικότητά σας να ξεπεράσετε οτιδήποτε νιώθετε πως σας αδικεί και στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σας. Ο στόχος σας δεν είναι ανέφικτος και είστε πολύ κοντά στο να τον πετύχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αν κάποιοι βρεθήκατε σε μια μπερδεμένη κατάσταση στα ερωτικά σας με παρεξηγήσεις, αναβολές, αντιπαραθέσεις και ασυνεννοησία, από σήμερα όλα τα προβλήματα που εμφανίστηκαν ξαφνικά, αρχίζουν να λύνονται μαγικά. Όλα θα πάνε καλύτερα από ότι νομίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μερικές φορές προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τους άλλους περισσότερο από όσο θα έπρεπε, ενώ για το καλό τους θα έπρεπε να τους φέρετε αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους. Με την ειλικρίνεια και την αμεσότητα που σας χαρακτηρίζει είναι καλύτερα να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Η μέρα θα φέρει θετικές εξελίξεις και σε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τη στιγμή που παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να την αρπάζεις, γιατί μετά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα σου ξαναπαρουσιαστεί. Γι’ αυτό αν νιώσεις σήμερα πως βρίσκεσαι μπροστά σε μια πρόκληση σημαντική για το μέλλον σου, μην περιμένεις να το σκεφτείς και να το αναλύσεις πολύ. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισε.