ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Προβλέψεις Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου

135

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Aν μέσα σας νιώθετε πως κάτι θα γίνει, ακούστε το ένστικτό σας και κινηθείτε αναλόγως γιατί έχει αποδειχθεί πως η έκτη αίσθηση σε εσάς λειτουργεί πολύ καλά. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει πως πέρα από το «γραμμένο» δεν θα χρειαστεί να δουλέψετε και να προσπαθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη είναι κάτι που ούτε ανέχεστε, ούτε και συγχωρείτε. Γι’ αυτό μόλις τα αντιληφθείτε είναι σίγουρο πως θα κινήσετε γη και ουρανό για να πάρετε το αίμα σας πίσω και να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν πως σας αρέσει να παίζετε μόνο έντιμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Είστε σαρωτικοί και κερδίζετε τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθείτε όταν το θελήσετε. Όταν, όμως, κάνετε το λάθος και το παρακάνετε στο show off πάντα θα βρεθεί κάποιος να σας βάλει στη θέση σας, γιατί χάνετε το μέτρο. Αν δεν σας αρέσει να σας «μαλώνουν», φροντίστε να είστε πιο μετρημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αυτό που δεν σας αρέσει να κάνουν οι άλλοι σε εσάς, φροντίστε να μην το κάνετε ούτε εσείς στους άλλους. Αυτές τις μέρες με ένα περίεργο τρόπο νιώθετε σαν να σας γυρίζουν μπούμερανγκ όλα αυτά τα λάθη που είχατε κάνει στο παρελθόν. Κάντε υπομονή…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μια ωραιότατη ευκαιρία για να αλλάξετε παραστάσεις και να κάνετε νέες γνωριμίες εμφανίζετε στο δρόμο σας και δεν έχετε παρά να την αξιοποιήσετε και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Πολλές φορές και εσείς οι ίδιοι εγκλωβίζεστε σε καταστάσεις γιατί φοβάστε να αλλάξετε συνήθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μια μικρή προστριβή με έναν αγαπημένο σας άνθρωπο είχε σαν αποτέλεσμα να φύγει τελικά η ένταση ανάμεσά σας και οι σχέσεις σας να γίνουν ακόμα καλύτερες από ότι πριν. Το συμπέρασμα; Μερικές φορές είναι καλό να ταράζεις τα νερά για να ειπωθούν κάποια πράγματα και να προχωρήσεις παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν οι συμπεριφορές του συντρόφου σας, σας δημιουργούν κάποια ερωτηματικά μην αρχίσετε τις θεωρίες συνωμοσίας. Είστε ενήλικες και το πιο σοφό και αποτελεσματικό που έχετε να κάνετε είναι να συζητήσετε εν ηρεμία και να εκφράσετε τα όποια παράπονά σας. Μόνο σε καλό θα βγει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είστε σε διάθεση να ανανεώσετε την εικόνα σας και την εμφάνισή σας, ενώ οι καταναλωτικές τάσεις σας είναι πιο έντονες από ότι συνήθως. Η ανανέωση θα σας κάνει καλό. Το ίδιο αναζωογονητική θα ήταν μια μικρή απόδραση. Το Σαββατοκύριακο που πλησιάζει ίσως σας δώσει μια τέτοια ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το πείσμα σας είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά όπλα στη φαρέτρα σας και αυτή τη φορά έχετε πεισμώσει πολύ. Μπορεί κάποιες στιγμές να γίνεστε μπελάς για όποιον δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς και τα «θέλω» σας που τρέχουν σε μεγάλες ταχύτητες, αλλά αυτό που βάλατε στο μυαλό σας, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα το πετύχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Μην αφήσετε μια εξαιρετική ευκαιρία που παρουσιάζεται και αφορά τα επαγγελματικά σας να πάει χαμένη. Μπορεί να έχετε αμφιβολίες και αναστολές, αλλά πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση οφείλετε να εξετάσετε όλες τις προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ο μήνας των γενεθλίων σας μπορεί να έχει κάποια μικρά απρόοπτα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι εποικοδομητικός, σας φέρνει ευχάριστες εξελίξεις και σας δίνει σπουδαία μαθήματα ζωής από τα οποία θα βγείτε καλύτεροι και πολύ πιο δυνατοί.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Όσοι σας γνωρίζουν καλά έχουν να λένε για το πόσο ζεν μπορείτε να είστε όταν το θέλετε, αλλά υπάρχει και η άλλη σας όψη, αυτή που βγάζει φωτιές όταν κάποιος καταφέρει να σας εκνευρίσει ή να σας θυμώσει. Όποιος δεν έχει δει τη δεύτερη, πιο άγρια εκδοχή σας, είναι τυχερός. Τώρα όμως κινδυνεύει να τη δει μπροστά του σε όλο της το… μεγαλείο!