Προβλέψεις Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

110

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η Κυριακή ξεκινά με γλυκιά διάθεση και στιγμές χαρούμενες με τους φίλους ή την οικογένεια. Όσοι από εσάς έχετε αμφιβολίες για κάποιες από τις επιλογές και τις αποφάσεις που έχετε κάνει μπορεί να μπείτε σε προβληματισμούς για το αν πρέπει να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας ή και επανεκκίνηση. Σκεφτείτε, όμως, πρώτα ποια είναι η αφορμή αυτού του προβληματισμού.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια αναπάντεχη αποκάλυψη σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πως κάποιος στον οποίο έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν σας λέει όλη την αλήθεια. Αυτό κάποιους από εσάς σας ταράζει και σας δημιουργεί αμφιβολίες και μπαίνετε σε μια διαδικασία αμφισβήτησης που δεν σας είναι ευχάριστη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μέχρι σήμερα η τόλμη και η επιμονή σας, σας έχουν βγει σε καλό και έχουν αποδειχθεί πως είναι κίνητρο για εξέλιξη. Σήμερα, κάποιοι από εσάς θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια νέα πρόκληση που ξεκινά από μια ιδέα πάνω σε συζήτηση με φίλους, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν μια επαγγελματική ευκαιρία για ένα επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε. Όπως σας αρέσει οι άλλοι να σκέφτονται έτσι για εσάς και να σας δίνουν ελαφρυντικά όταν το έχετε ανάγκη, έτσι κι εσείς όταν δικοί σας άνθρωποι κάνουν κάτι που σας στενοχωρεί καλό είναι να μπαίνετε στη θέση τους και να αντιλαμβάνεστε τι μπορεί να τους οδήγησε εκεί.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μια διάθεση νοσταλγίας σας γυρνάει σε παλιότερες στιγμές και σας κάνει να σκέφτεστε ανθρώπους που δεν υπάρχουν σήμερα στη ζωή σας, τουλάχιστον όχι όπως παλιά. Θέλετε να κάνετε κάτι να τους επαναφέρετε στη ζωή σας ή απλά είναι μια ευαίσθητη στιγμή σας και νοσταλγείτε άλλες εποχές, ωραιοποιώντας τις;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Για πολλούς από εσάς αυτό το Σαββατοκύριακο συνδυάζει εργασία και διασκέδαση. Μην μουρμουράτε, γιατί για ένα διάστημα είχατε πιεστεί πολύ σε ότι έχει να κάνει με το επαγγελματικό και εργασιακό κομμάτι και τώρα που πήρατε μια ανάσα από την αγωνία και απλά δεν παίρνετε ανάσα από τις υποχρεώσεις, δεν έχετε παρά να δείτε την καλή πλευρά των πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μερικές φορές το μυαλό σας δουλεύει με πάρα πολλές στροφές και αναλύετε, επεξεργάζεστε και ερμηνεύετε το παραμικρό ως κάτι πολύ βαθύ και πολυσήμαντο, ενώ δεν είναι παρά απλά αυτό που φαίνετε. Μην σπάτε το κεφάλι σας για να εφεύρετε κάτι πίσω από το προφανές, που ίσως και να μην  υπάρχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα κάνετε delete στους προβληματισμούς και τις αγωνίες για το μέλλον και περνάτε μια όμορφη και δημιουργική ημέρα με αυτούς που αγαπάτε. Το χρειάζεστε να αδειάσετε λίγο το μυαλό σας, γιατί μόνο έτσι θα κάνετε ένα reboot και θα μπορέσετε να σκεφτείτε καθαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ερωτικά, η κατάσταση γίνεται πιο δυνατή, έντονη και συναρπαστική για εσάς και αυτό μοιάζετε να το απολαμβάνετε. Δώστε τα σωστά μηνύματα για όσα νιώθετε και δημιουργήστε το σωστό κλίμα, ώστε αυτό το όμορφο που ζείτε να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και να έχει διάρκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Πολλές φορές πεισμώνετε και θυμώνετε με τον εαυτό σας και τους άλλους -και πιο πολύ από όλα σας πιάνει το παράπονο και κινδυνεύετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και να δημιουργηθούν περισσότερες παρεξηγήσεις από ότι αν τσακωνόσασταν και ξεσπούσατε. Μάθετε να εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας, σας κάνει καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Το να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο για να συζητήσετε μια διαφωνία που έχετε πολλές φορές σας αγχώνει και προτιμάτε τη σιωπή. Όμως, αυτό δεν είναι λύση. Δεν έχει νόημα να βάζετε τα ψίχουλα κάτω από το χαλί και να μην βάζετε την ηλεκτρική σκούπα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αν κάποιοι προσπαθούν να σας «ψαρέψουν» για να πάρουν πληροφορίες που θεωρούν πως μπορείτε να τους δώσετε με υπόγειο τρόπο, μην… τσιμπήσετε. Κάποιοι κοντινοί σας έχουν προσωπικά μεταξύ τους, αλλά εσείς δεν έχετε κανένα λόγο να μπλεχτείτε σε όλο αυτό.