Προβλέψεις Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

94

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μια συμμαχία αποδεικνύεται πολύτιμη και με προοπτικές και γι’ αυτό ακριβώς αποφασίζετε να επενδύσετε σε αυτή περισσότερο για το μέλλον. Προσωπικά, η ζωή σας έχει βρει μια νέα ισορροπία, ενώ τα όποια προβλήματα υπήρχαν με το σύντροφό σας μοιάζουν να λύνονται ως διά μαγείας!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τα ετερώνυμα λένε πως έλκονται, αλλά αυτό μπορεί να ισχύει στην αρχή και ενστικτωδώς γιατί το άγνωστο είναι πάντοτε συναρπαστικό, αλλά αυτό που στην αρχή σου φαίνεται εξωτικό, αν οι διαφορές είναι αγεφύρωτες στη συνέχεια μπορεί να σου φανεί όχι απλά ξενερωτικό, αλλά… τρομακτικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ακόμα προσπαθείτε να καταλάβετε τι ακριβώς ήταν αυτό που οδήγησε σε μια παρεξήγηση και ξαφνική απόσταση από φιλικό πρόσωπο με το οποίο μέχρι πρόσφατα κάνατε πολλή παρέα. Για να μην σπαζοκεφαλιάζετε το πιο ασφαλές είναι όταν δοθεί η ευκαιρία να ανοίξετε μια συζήτηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η ιστορία έχει αποδείξει πως είστε ή του ύψους ή του βάθους. Και ακριβώς η ακραίες σας αντιδράσεις όταν νιώθετε πως μπορεί κάτι να μην πηγαίνει όπως υπολογίζετε σας κάνει όχι απλά να χάνετε το δίκιο σας, αλλά να αφήνετε και λάθος εντυπώσεις για το χαρακτήρα σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν κάποιος έχει διπλωματικές ικανότητες ώστε να κερδίζει τις εντυπώσεις όταν θέλει, να κερδίζει άφεση αμαρτιών όταν το χρειάζεται και να γίνεται λαοπλάνος όταν τον συμφέρει, τότε αυτός είστε εσείς. Το θέμα είναι να το αποφασίσετε. Εκεί μετρά το πόσο πραγματικά θέλετε κάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μερικές φορές νιώθετε πως όσο αέρα δίνετε εσείς, τόσα περισσότερα έρχονται και διεκδικούν ή ζητούν οι άλλοι από εσάς και αυτό κάποιες φορές σας φτάνει στα όριά σας. Μην θυμώνετε, γιατί τελευταία έχετε αποδείξει πως ξέρετε να προσπερνάτε τα όριά σας και αυτό, εν τέλει, είναι μια προσωπική σας κατάκτηση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αυτή τη φορά το Σαββατοκύριακο φεύγει και σας αφήνει πιο κουρασμένους και ψυχικά εξαντλημένους από ότι πριν ξεκινήσει. Η αλήθεια είναι πως έχετε πιέσει τον εαυτό σας να συντονιστείτε σε ρυθμούς, τους οποίους δεν είστε πάντα σε διάθεση να ακολουθήσετε και πιέζεστε. Ακολουθήστε περισσότερο τα δικά σας «θέλω» και όχι των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μια επαγγελματική πρόταση που μπορεί και να μεταφράζεται σε μεγάλα κέρδη πέφτει στο τραπέζι και σας κάνει να ξεκινήσετε την εβδομάδα με νέα κέφια και δημιουργικότητα, ενώ σας βάζει σε διαδικασίες διαπραγμάτευσης για το πώς θα πρέπει να διαχειριστείτε την κατάσταση. Κινηθείτε βάσει λογικής, αλλά και ενστίκτου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αν η προηγούμενη εβδομάδα ήταν μάλλον δύσκολη, αυτή που ξεκινά σήμερα μοιάζει να μπαίνει αποφασισμένη να σας αποζημιώσει και να σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, την εκτίμηση, αλλά και χρήματα. Δουλέψτε πάνω στο στόχο σας και τα βέλη σας θα πετύχουν κέντρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Κάποιες φορές νιώθετε πως την πληρώνετε εσείς, ενώ άλλοι είναι αυτοί που φταίνε και είτε τους καλύπτετε, είτε τα βέλη που θα έπρεπε να στρέφονται προς αυτούς… λοξοδρομούν και πέφτουν επάνω σας. Πάρτε βαθιά ανάσα και με στρατηγική ξεκαθαρίστε τι ισχύει και τι όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Έχετε μπει σε μία διαδικασία αποφάσεων, αλλά κάποιες φορές διστάζετε να πάρετε μια τελική απόφαση. Αυτό δεν θα βοηθήσει. Δείτε τις επιλογές σας, μετρήστε τα υπέρ και τα κατά, ισορροπήστε τη λογική με τη συναισθηματική σας νοημοσύνη και οδηγηθείτε στο δρόμο που νιώθετε πως θα είναι στρωμένος με περισσότερα ροδοπέταλα…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η ενέργεια που πήρατε το Σαββατοκύριακο από τη συναναστροφή με τους αγαπημένους σας, σας έχει κάνει να νιώθετε άτρωτοι και γεμάτη ενέργεια και καλή διάθεση. Έτσι ξεκινά η εβδομάδα και επειδή ότι εκπέμπεις, αυτό και προκαλείς, οι καλές ευκαιρίες και οι έπαινοι για εσάς έρχονται ο ένας μετά τον άλλον.