Προβλέψεις Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

111

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Οι εξελίξεις που θα φέρει η εβδομάδα που μόλις ξεκινά θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσάς.ΑΝ και σπάνια επιτρέπετε στον εαυτό σας να είστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι (προτιμάτε να είστε προετοιμασμένοι πάντα και για το χειρότερο ενδεχόμενο) αυτή τη φορά βλέπετε λαμπερό φως στην άκρη του τούνελ.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Όταν δεν θέλετε να κάνετε κάτι και καταπιέζετε τον εαυτό σας γίνεστε πολύ δύσκολοι επικοινωνιακά, αντιδράτε και κλείνεστε στον εαυτό σας. Επειδή δεν έχει νόημα να μπαίνετε σε μια διαδικασία που δεν μπορείτε να χειριστείτε είναι καλύτερα να εκφράζετε από την αρχή τις αντιρρήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ανκάποιες καταστάσεις ή κάποιοι άνθρωποι σας επηρέασαν αυτόν τον καιρό ως προς αυτά που θέλετε να καταφέρετε, βάλτε τον πήχη ψηλότερα, αλλά μην υπερεκτιμάτε ανθρώπους και καταστάσεις που αυτοπαρουσιάζονται σαν κάτι περισσότερο και καλύτερο από αυτό που είναι –δεν υπάρχει λόγος να απογοητευτείτε αν αποδειχθεί πως… άνθρακες ο θησαυρός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μην σας πιάνει μόνιμα το παράπονο όταν κάτι δεν εξελίσσεται ακριβώς όπως το έχετε στο μυαλό σας. Κάποιες φορές είστε πιο ονειροπόλοι από όσο θα έπρεπε ή πιο ρομαντικοί, ενώ η πραγματικότητα σας προσγειώνει απότομα. Όσο πιο ρεαλιστές είστε και πιο μικρό καλάθι κρατάτε, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουν όλα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η διάθεση για αντιπαράθεση θα είναι έντονη σήμερα, ενώ θα έχετε την τάση να βάζετε στη θέση τους όποιους νιώθετε πως πήραν πολύ αέρα απέναντί σας. Απλά μην φτάσετε στα άκρα γιατί είναι πιθανόν να πυροδοτήσετε καταστάσεις που δεν θα κατευνάζονται με τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μια χαλαρή συνάντηση στην οποία ίσως δεν δώσετε και ιδιαίτερη σημασία ίσως αποδειχθεί η αφορμή για μια νέα επαγγελματική συνεργασία που θα μεταφραστεί σε σημαντικές γνωριμίες, αλλά και χρηματικές απολαβές που θα σας πάνε έναΒΉΜΑ μπροστά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάνοντας τον απολογισμό του Σαββατοκύριακου που αφήσατε πίσω το συμπέρασμα είναι πως έχετε αποκτήσει κάποιους αληθινούς φίλους παρόλο που μέχρι στιγμής δεν είχατε ακριβώς συνειδητοποιήσει το πόσο ειλικρινά σας στηρίζουν και νοιάζονται για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Τον τελευταίο καιρό είστε καχύποπτοι απέναντι σε κάποιους ανθρώπους και αυτό σας κάνει απότομους και ενίοτε εριστικούς. Προσπαθήστε να αναζητήσετε την αιτία αυτής της αίσθησης που έχετε πως δεν μπορείτε να τους εμπιστευτείτε και να ζυγίσετε κατά πόσο έχει βάση το προαίσθημά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Οι μέρες έχουν πολύ ψυχολογική ένταση για εσάς και αρκετά αναπάντητα ερωτηματικά. Αυτό σας κάνει ανήσυχους και κακοδιάθετους, μάλιστα χωρίς πραγματικό λόγο. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε καθαρά και λογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Μια νέα πρόκληση εμφανίζετε στη ζωή σας και ως άνθρωπος που πάντα βάζετε στόχους και θέλετε να εξελίσσεστε, αυτό σας βάζει σε μια νέα τροχιά και σας κάνει να έχετε μεγάλα σχέδια και νέα όνειρα. Κυνηγήστε τα και θα τα καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η εβδομάδα σας φέρνει αντιμέτωπους με αρκετές εξελίξεις στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα που ακόμα κιΑΝ αρχικά σας αγχώσουν θα αποδειχθούν πολύ θετικές για την ψυχολογία σας και θα βγουν σε καλό. Ξεκινήστε τη μέρα με χαμόγελο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μην φοβάστε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας σε κάτι νέο που θα σας εξελίξει. Όσο μένετε σε μια ασφάλεια που δεν σας ικανοποιεί, τόσο κινδυνεύετε να πλήξετε και να βυθιστείτε σε μια ρουτίνα. Η τύχη είναι για τους τολμηρούς.