Προβλέψεις Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

132

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Το ότι βρήκατε λίγο χρόνο για τον εαυτό και το άλλο σας μισό ήταν μια καλή ευκαιρία για να αναθερμάνετε τη σχέση σας και να συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλο. Όταν είστε αγχωμένοι και στρεσαρισμένοι η προσωπική σας ζωή μπαίνει αυτόματα σε δεύτερη μοίρα, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αλλάξετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Νέα εβδομάδα, νέες ευκαιρίες, νέες προοπτικές. Αντί να κοιτάτε τι δεν έγινε όπως έπρεπε και ποιες ευκαιρίες δεν εκμεταλλευτήκατε, μην κλαίτε πάνω από το «χυμένο γάλα» αλλά κοιτάξτε μπροστά στα καλύτερα που έρχονται και εσείς καλείστε να αξιοποιήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αν η αυτοπεποίθησή σας δεν ήταν στα καλύτερά σας τον τελευταίο καιρό τώρα έχετε κάθε λόγο να νιώσετε καλύτερα. Οι δεσμευμένοι ζείτε ένα δεύτερο έρωτα με το σύντροφό σας, οι αδέσμευτοι είστε στο πικ της γοητείας σας και οι κριτικές που εισπράττετε για όσα κάνετε είναι θετικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Το παιχνίδι δεν είναι μόνο για να κερδίζεις. Τη μία κερδίζεις, την άλλη χάνεις. Μερικές φορές από τις ήττες μας στη ζωή παίρνουμε μαθήματα που μας κάνουν καλύτερους και πιο δυνατούς. Αυτό να θυμάστε και όλα θα πάνε καλά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν το Σαββατοκύριακο φεύγει και σας αφήνει κάποια αναπάντητα ερωτηματικά που σας βασανίζουν δεν έχετε παρά να βάλετε σαν στόχο σας να απαντηθούν. Όσο εσείς δεν το επιδιώκετε, οι άλλοι δεν θα σας δώσουν από μόνοι σας τις απαντήσεις που αναζητάτε –ίσως δεν γνωρίζουν καν τι σας απασχολεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το weekend έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη μιας προσωπικής σας υπόθεσης. Το πρόσημο που αφήνει το διήμερο που αφήνετε πίσω είναι σίγουρα θετικό και σας βάζει σε σκέψεις για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε από εδώ και εμπρός.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μερικές φορές σας πιάνει ένα είδος μανίας καταδίωξης και όλοι και όλα σας φταίνε –τουλάχιστον έτσι νομίζετε. Αν καθίσετε να σκεφτείτε πιο καθαρά τα πράγματα θα διαπιστώσετε πως μεγαλοποιείτε κάποια πράγματα χωρίς λόγο και τα μεταφράζετε σύμφωνα με τους φόβους σας βγάζοντας λάθος συμπεράσματα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ένα έντονο φλερτ μπαίνει ξαφνικά και δυναμικά στη ζωή σας και δείχνει πως έχει τη φόρα και τη διάθεση να αλλάξει πολλά από τα προσωπικά σας δεδομένα. Θα είναι δική σας απόφαση αν θα ενδώσετε ή αν θα αντισταθείτε –το βέβαιο είναι πως θα μπείτε σε πειρασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Νέες ευκαιρίες έρχονται και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά με εσάς να μοιάζετε προβληματισμένοι για τις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε. Νιώθετε όμως αυτή την αισιοδοξία που όταν σας πλημμυρίζει σας κάνει δυνατούς, γοητευτικούς και σχεδόν αήττητους. Keep walking.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Tα πράγματα είναι απλά. Μπροστά σας υπάρχουν δύο δρόμοι και είναι ξεκάθαρο πως θα μπορέσετε να πάρετε μόνο τον ένα από τους δύο. Η απόφαση δεν είναι εύκολη, αλλά θα σας λύσει τα χέρια όταν την πάρετε, γιατί μόνο έτσι θα ξεκολλήσετε από τη στασιμότητα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ραντεβού, συναντήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, λίγο από όλα αυτά θα έχει η εβδομάδα που ξεκινά. Σίγουρα θα είναι συναρπαστική, αλλά όχι αναγκαστικά εύκολη. Η επιμονή και η υπομονή θα είναι πολύτιμα για να καταφέρετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας και ακόμη περισσότερα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μέχρι σήμερα για κάποια πράγματα που συνέβαιναν και σας είχαν προβληματίσει είχατε τις αμφιβολίες σας. Σιγά-σιγά το τοπίο ξεκαθαρίζει και αυτό είναι υπέρ σας γιατί με πιο σωστά δεδομένα θα μπορέσετε να κάνετε πιο συμφέρουσες για εσάς κινήσεις.