Περίγραμμα στα χείλη; μάθε πώς να το κάνεις σωστά

169

22/2/2017

Αν και έχεις μέσα στο νεσεσέρ σου αρκετά μολύβια χειλιών για να σχεδιάζεις ένα εντυπωσιακό περίγραμμα, που θα σου χαρίζει ένα σχεδόν επαγγελματικό αποτέλεσμα, η αλήθεια είναι πως δεν είναι σίγουρη αν τα χρησιμοποιείς, όπως θα έπρεπε.

Επιπλέον, όσο περνούν τα χρόνια, τα μολύβια χειλιών γίνονται ακόμη πιο εύκολα στη χρήση τους κι έτσι μπορείς να δοκιμάσεις να τα εφαρμόζεις σχεδόν με κλειστά μάτια -που λέει ο λόγος-.

Το πιο σημαντικό λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, είναι ίσως το ότι δημιουργούν ένα αρκετά “σκληρό” περίγραμμα, που δείχνει ψεύτικο και επιτηδευμένο.

Επίσης, λανθασμένα χρησιμοποιούν πιο σκουρόχρωμα μολύβια χειλιών από το χρώμα του κραγιόν τους κι έτσι η αντίθεση δεν είναι πολύ πετυχημένη.

Το μυστικό για να διορθώσεις το συγκεκιμένο λάθος είναι να προσπαθήσεις να επιλέξεις ένα χρώμα σχεδόν ίδιο με του κραγιόν σου.

Για να χρησιμοποιήσεις σωστά το μολύβι σου, καλό είναι να σχηματίσεις το περίγραμμα και στη συνέχεια, να απλώσεις με ένα πινελάκι το χρώμα του μολυβιού σου σε όλη την επιφάνεια των χειλιών.

Έτσι, θα γίνει η κατάλληλη βάση για το κραγιόν σου, που θα απλωθεί ακόμη πιο εύκολα.