Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ «ΧΤΥΠΑΕΙ» ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

193

2/2/2017

Ένα τατουάζ σε σχήμα φατσούλας που έχει σχεδιαστεί για καλό σκοπό, μας καλεί να κάνουμε ο Γιώργος Μαυρίδης την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης του πρωτοβουλίας, στην οποία ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες Θεσσαλονικείς, ο γνωστός tattoo artist επαναλαμβάνει το εγχείρημα για καλό σκοπό, αυτή τη φορά με όλη του την ομάδα, ώστε να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τατουάζ.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, αναφέρει στο μήνυμά του στο Facebook πως η τιμή εκκίνησης του τατουάζ θα είναι 20 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική του ΑΧΕΠΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του στο facebook:

Κάποια προβλήματα στην ζωή γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να τα λύσουμε, σίγουρα όμως αξίζει να προσπαθουμε για το καλύτερο.

Την Κυριακή, λοιπόν, στις 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το πρωί θα ξεκινήσουμε να κάνουμε τατουάζ την χαμογελαστή φατσουλα μας μέχρι να εξαντληθούμε.

Αυτή την φορά θα είμαστε όλοι οι καλλιτέχνες από το στούντιο οπότε θα μπορέσουμε να κάνουμε οσο περισσότερα τατουάζ γίνεται.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική του ΑΧΕΠΑ.

Θα ήθελα να πω από πλευράς μου πως η συγκεκριμένη δράση δεν λύνει σε καμία περιπτωση τα τεραστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η κλινική λόγω απουσίας κράτους.

Μπορεί, ωστόσο, να δώσει χειροπιαστη βοήθεια στο θέμα της έλλειψης εξοπλισμού, που δυσκολεύει τόσο το έργο των γιατρών, όσο και την νοσηλεία των παιδιών.
Ραντεβού την Κυριακή στο γνωστό μέρος! ?✌️

Η ελάχιστη τιμή του τατουάζ θα είναι 20 ευρώ.