Μήπως πρέπει να κάνεις μια αλλαγή; Αυτές είναι οι must αποχρώσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη του 2017!

376

24/2/2017

Σου αρέσουν πολύ οι αλλαγές στα μαλλιά σου κι έτσι συχνά επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου για ένα νέο haircut ή ένα νέο χρώμα που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και την απόχρωση της επιδερμίδας σου.

Ώρα, λοιπόν, να ενημερωθείς για τα top hair colors της άνοιξης, ώστε να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Ρίξε μια ματιά παρακάτω:

Το ζεστό και γλυκό ξανθό ανήκει στα χρώματα της άνοιξης. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη βάση, μπορείς εύκολα να το δοκιμάσεις.

2. Μελί ανταύγειες

Αν έχεις καστανά μαλλιά και δεν θέλεις να πειράξεις το χρώμα τους, μπορείς να δοκιμάσεις μερικές ανταύγειες λίγο πιο ξανθές, μελί ή ακόμη και χάλκινες.

3. Μοντέρνο καστανόξανθο

Αν έχεις σκούρα καστανά μαλλιά, μπορείς να ανοίξεις φυσικά και σταδιακά τις άκρες σου. Η συγκεκριμένη τεχνική ίσως μοιάζει κάπως με ένα ombre χωρίς τόσο μεγάλες αντιθέσεις.

4. Ένα εντυπωσιακό χάλκινο

Αν έχεις καστανά μαλλιά, μπορείς να το δοκιμάσεις άφοβα. Είναι ιδανικό για ‘σένα, που λατρεύεις τις μεγάλες αλλαγές.

5. Το ανοιχτό καστανό

Όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι, μπορείς να ανοίξεις έναν τόνο παραπάνω τα μαλλιά σου. Το ανοιχτό καστανό είναι μία πολύ καλή επιλογή.

6. Το γλυκό καστανό θα αναδείξει την επιδερμίδα σου

Βρες την απόχρωση που σου ταιριάζει και συνδύασέ το με ένα μοντέρνο, εντυπωσιακό haircut.

7. Ανοιχτό καστανό στις ρίζες και ξανθό στις άκρες

Ταιριάζει πολύ στις φυσικές καστανές. Δοκίμασε να ανοίξεις τα κάτω μέρος των μαλλιών σου με μπαλαγιάζ ή κάποια άλλη τεχνική, ώστε τα ξανθά να φαίνονται σαν φυσική συνέχεια των ανοιχτόχρωμων καστανών στις ρίζες.

8. Το λαμπερό μαύρο έχει την τιμητική του

Αν είσαι μελαχρινή δεν έχεις να κάνεις και πολλά, αφού είσαι από τις τυχερές. Μπορείς αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα χρωμοσαμπουάν, για να δώσεις λάμψη στα μαλλιά σου.