ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Θες να έχεις απαλή επιδερμίδα μετά το μπάνιο; Σου αποκαλύπτουμε το μυστικό

135

20/2/2017

Ειδικά τώρα τον χειμώνα δεν είναι εύκολο πράγμα  να έχεις απαλό δέρμα μετά το ντους και εμείς σου αποκαλύπτουμε το μυστικό για να μην δεις ξηηρή την επιδερμία σου μετά το ντους!

Φυσικά και ξέρεις πως το ανθρώπινο σώμα αποτελείται 80%  από νερό και πολλές φορές νιώθεις το δέρμα σου αφυδατωμένο ακόμη και αν το ενυδατώνεις κάθε μέρα και δεν ξεχνάς να απλώνεις την ενυδατική σου.

Μην ξεχνάς λοιπόν πως δεν είναι λίγες οι αιτίες που προκαλούν ξηροδερμία και ειδικά τώρα πρέπει να προσέξεις ένα μόνο πράγμα: να ξεκινήσεις νωρίς την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου!

Ήξερες πως με το που θα σκουπιστείς βγαίνοντας από το μπάνιο εκτός από το νερό εξαφανίζονται τα ενυδατικά στοιχεία που ήδη έχει το δέρμα σου;

Αυτό που μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις την ξηροδερμία και να έχεις πάντοτε λεία και λαμπερή επιδερμίδα είναι να δράσεις με το που θα βγεις από το μπάνιο – έχεις περίπου 30 δευρερόλεπτα- μέχρι να χάσει η επιδερμίδα σου την όποια ενυδάτωση απλώνοντας  ένα λαδάκι σώματος ή μια λοσιόν που θα κρατήσει την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη.

Έτσι θα «φυλακίσεις» όλα τα ενυδατικά στοιχεία στο δέρμα σου και θα το δεις πιο λείο απο ποτέ.