ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΑ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ

154

18/2/2017

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Κορδελιού Ευόσμου και τα ΚΑΠΗ, συνδιοργανώνουν την προσεχή Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 17.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευσμου ( Μ. Αλεξάνδρου 57) μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα « Προφύλαξη από τη νοητική έκπτωση και την άνοια» με ομιλήτρια την Νευροψυχολόγο Dr Κουντή Ζαφειροπούλου Φωτεινή.

Η Ημερίδα αυτή εντάσσεται στο ευρύΠΛΑΙΣΙΟ ιατρικών ενημερωτικών δράσεων που εφαρμόζει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου για την πληροφόρηση και την ευαισθητοποίηση των δημοτών σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας.

« Καλούμε στην Ημερίδα όχι μόνον τα μέλη των πέντε Κ Α.Π.Η του Δήμου μας, αλλά και όλους όσοι επιθυμούν να πληροφορηθούν τους τρόπους προφύλαξης αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στη Ανοια. Οπως είναι γνωστό η Άνοια αποτελεί μια διεθνής προτεραιότητα υγείας η οποία λαμβάνει διαστάσεις επιδημίας και ταλαιπωρεί εκατομμύρια συνανθρώπους μας. Η Ημερίδα αυτή αλλά και γενικότερα και η συνεργασία του Δήμου μας, με ειδικούς και διακεκριμένους επιστήμονες εντάσσεται στα Προγράμματα Κοινωνικής Πολιτικής που εφαρμόζουμε με σκοπό να φέρνουμε πιο κοντά στους δημότες μας την πρόληψη , η οποία σώζει ζωές και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ασθενών» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

« Ευχαριστούμε θερμά την Νευροψυχολόγο Dr Φωτεινή Κουντή Ζαφειροπούλου η οποία θα ενημερώσει τους συνδημότες μας για τα σημάδια της έγκαιρης διάγνωσης, αλλά και για τα στάδια προφύλαξης και αντιμετώπισης αυτού του σοβαρού ιατρικού και κοινωνικού προβλήματος όπως είναι η Άνοια. Το βέβαιο είναι ότι όλοι όσοι θα παρακολουθήσουν αυτή την Ημερίδα ς θα βγουν πολλαπλά ωφελημένοι σε γνώσεις, μεθόδους και τακτικές, που μας αφορούν όλους» δήλωσε η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ κ. Σοφία Τριανταφυλλίδου.