ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

ΕΟΠΥΥ: ‘Ανοίγει τις πόρτες’ σε νέους γιατρούς

164

22/2/2017

Μέσα στο επόμενο τρίμηνο να ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα ανοίξουν οι συμβάσεις, σημείωσε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Σωτήρης Μπερσίμης.

Ανοίγει» ο ΕΟΠΥΥ τις πόρτες του σε νέους γιατρούς, προχωρώντας στην υπογραφή νέων συμβάσεων.

Συγκεκριμένα, έως τον ερχόμενο Ιούνιο, θα ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία ώστε ο Οργανισμός να προχωρήσει σε συμβάσεις με νέους γιατρούς.

Σήμερα ο ΕΟΠΥΥ έχει συμβάσεις με 5.000 γιατρούς και σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού, με σωστό προγραμματισμό ο αριθμός τους μπορεί να ξεπεράσει τις 7.500.

AdTech AdΌπως διευκρίνισε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Σωτήρης Μπερσίμης μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, «θα ζητάμε σε συγκεκριμένες περιοχές, συγκεκριμένες ειδικότητες με βάση τις δυνατότητες που έχει το δημόσιο σύστημα στην περιοχή».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι  «μέσα στο επόμενο τρίμηνο να ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα ανοίξουν οι συμβάσεις».