Είσαι ξανθιά; Αυτά είναι τα «μαγικά» tips για να βαφτείς σωστά!

207

11/2/2017

Είσαι ξανθιά και έχεις διαπιστώσει ότι κάνεις λάθος στο μακιγιάζ όταν κοιταχτείς το πρωί στον καθρέφτη του αυτοκινήτου σου; Είναι αλήθεια ότι όταν δεν βαφόμαστε σε σωστό φως, και δεν ακολουθούμε συγκεκριμένα tips, τα λάθη όταν είμαστε και ξανθές τονίζονται ακόμη περισσότερο.

Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε, με τις συμβουλές των ειδικών, τα tips εκείνα που θα σε κάνουν να βάφεσαι σωστά αν έχεις λαμπερά ξανθά μαλλιά.

  • Αν είσαι από τις ξανθές που βάφεις τα φρύδια σου πολύ ανοιχτά, πρέπει να το ξανασκεφτείς γιατί τα πολύ ανοιχτά φρύδια δείχνουν άτονο το πρόσωπο. Αν τώρα είσαι φυσική ξανθιά, πάρε ένα μολύβι ειδικό για φρύδια και βάψτα.

kafe

  • Αν εκτός από ξανθά μαλλιά έχεις και γαλάζια μάτια, τότε προτίμησε σκιές, σε αποχρώσεις του γκρι και του μπλε. Αν έχεις καστανά ή μελί μάτια, τότε επέλεξε σε σκιά το σκούρο μωβ, το δαμασκηνί και φυσικά το καφέ. Αν έχεις μαύρα, τότε πες ναι στο μπεζ, στο καφέ και στο λαδί.

skies

  • Το ιδανικό ρουζ για ξανθές είναι το τριανταφυλλί το οποίο σου δίνει και λάμψη και είναι ταυτόχρονα πολύ διακριτικό τις πρωινές ώρες.

rouzaki

Ακολούθησε τα tips αυτά και θα δεις πόσο λαμπερό θα δείχνει το πρόσωπό σου.