10/2/2017
Υλικα
- 1 αστακος
- πατατες
- μαγιονεζα
- λιγη μουσταρδα
- χυμο λεμονιου
- ελαιολαδο
Εκτελεση
Βραζουμε τον αστακο σε σκετο νερο με λιγο αλατι.αν ειναι κατεψυγμενος χρειαζετε περιπου 15 λεπτα.
Οταν βρασει τον βγαζουμε και τον κοβουμε κατα μηκος σε δυο κομματια. Τηγανιζουμε τις πατατες και τις ριχνουμε στο ιδιο πιατο με τον αστακο.
Κατοπιν ετοιμαζουμε την σαλτσα ως εξης: ανακατευουμε την μαγιονεζα (καλυτερα σε καποιο μπλεντερ)με το χυμο λεμονιου,το λαδι(λιγο) και την μουσταρδα και την ριχνουμε επανω στις πατατες και τον αστακο.
Σερβιρουμε αμεσως. (η ποσοτητα των αστακων καθοριζει και τα υπολοιπα υλικα).