ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Tips για να κρατήσει περισσότερο η σκιά σου

147

30/1/2017

Όταν αποφασίζεις να βάλεις σκιές στα μάτια σου το κάνεις σωστά. Το κάνεις μεθοδικά, το κάνεις προσεκτικά και το αποτέλεσμα σου αρέσει. Δεν είναι κρίμα να χαλάει 2 ώρες μετά; Ακόμα και αν έβαλες σκιά στα γρήγορα πριν να φύγεις από το σπίτι όμως, δεν σημαίνει πως θέλεις να χαλάσει. Γενικά δεν θέλεις να χαλάει το μακιγιάζ σου και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

To πρώτο βήμα για να κρατήσουν λοιπόν οι σκιές σου είναι η βάση. Ναι, υπάρχουν βάσεις για το μακιγιάζ των ματιών σου όπως υπάρχουν βάσεις και για το πρόσωπο. η αγαπημένη μας είναι η Stay Don’t Stray της Benefit γιατί μπαίνει πριν από όλα και κρατά κονσίλερ-μολύβι-eyeliner και εννοείται τις σκιές στη θέση τους.

Benefit Stay Don't Stray

Το δεύτερο βήμα είναι το βρεγμένο πινελάκι. Όχι το πινελάκι μούσκεμα αλλά το ελαφρώς βρεγμένο. Θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις πιο έντονο αποτέλεσμα σε λιγότερη ώρα (yay!) και θα κάνει την σκιά σου να κρατήσει πολύ, ΠΟΛΥ περισσότερο! Το αγαπημένο μας πινέλο -σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες- είναι το Eyeshadow Blending Brush του The Body Shop.

The Body Shop Eyeshadow Blending Brush

Και κάτι τελευταίο… αν νιώθεις πως τα βλέφαρά σου είναι πολύ λιπαρά ακόμα και με το primer τότε πέρνα λίγη πούδρα πριν βάλεις οτιδήποτε άλλο στα μάτια σου. Θα σε βοηθήσει πολύ!