10 γρήγορα tricks ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει!

183

24/1/2017

Το μόνο πράγμα που μας κάνεις περισσότερο ενθουσιασμένες από ένα καλό μακιγιάζ είναι ένα καλό και γρήγορο μακιγιάζ! Δεν χρειάζεται ούτε να πάρεις συγκεκριμένα προϊόντα για να τελειώσεις πιο γρήγορα το μακιγιάζ σου, ούτε να αλλάξεις την τακτική σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips που σου προτείνει τοtimeforgoodnews.gr:

1.Το μολύβι φρυδιών κάνει θαύματα, αφού χρησιμεύει και για smokey eyes look και για φρεσκάρισμα μακιγιάζ και για τα φρύδια σου!

2.Χρησιμοποίησε άσπρο μολύβι στο πάνω μέρος του ματιού και βάλε από πάνω τη σκιά. Έτσι θα φαίνεται πιο λαμπερή και θα διαρκέσει περισσότερο.

3.Όταν αγοράζεις ένα προϊόν να σημειώνεις πάντα κάπου την ημερομηνία λήξης, ώστε να μην το χρησιμοποιείς άλλο μετά το πέρας της!

4.Γνωστό αλλά καλό: Για να διαρκέσει το κραγιόν μην ξεχνάς να βάζεις πριν λίγη πούδρα!

5. Άπλωσε το lipstick στα χείλη σου με ένα βουρτσάκι για concealer. Θα δεις πως θα έχει πιο εύκολη εφαρμογή!

6.Για πιο πυκνές βλεφαρίδες πριν απλώσεις τη μάσκαρα βάλε λίγο baby powder και θα έχεις αποτέλεσμα σαν ψεύτικων.

7. Για να μη λερώσεις τα δόντια σου με lipstick κάνε ένα σχήμα «Ο» με τα χείλη σου και τότε τοποθέτησε το κραγιόν που θέλειςΈτσι δεν θα έχεις κραγιόν στο μέσα μέρος των χειλιών σου και  δεν θα λερωθείς!

8. Αν δεν έχεις πάρει μαζί σου ρουζ και θέλεις να δείχνεις λίγο πιο λαμπερή τότε άπλωσε μία πολύ μικρή ποσότητα από το lip gloss σου στα μήλα σου! Θα έχεις ακριβώς την ίδια γυαλάδα με ένα κρεμώδες ρουζ.

9.Μην ξεχάσεις ποτέ την μάσκαρα. Είναι το πρώτο προϊόν που ανασηκώνει και ζωντανεύει το βλέμμα σου.

10. Εάν τα χείλη σου είναι ξερά και άχρωμα πάρε μία οδοντόβουρτσα και κάνε απαλές κινήσεις σαν μασάζ στο πάνω και κάτω χείλος! Θα δεις πως κατευθείαν θα αποκτήσουν αυτό το ελαφρύ κόκκινο χρώμα!