Προβλέψεις Πέμπτη 26 Ιανουρίου

113

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μια συμφωνία που καιρό περιμένατε να δείτε να πραγματοποιείται αυτή τη φορά προχωρά και αυτό ανοίγει νέες προοπτικές μπροστά σας. Προσωπικά, οι εντάσεις έχουν δώσει τη θέση τους σε μια αρμονική καθημερινότητα και αυτό σας γεμίζει χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σας έχουν πιάσει οι εσωτερικές σας αναζητήσεις: μήπως έχετε κάνει κάποιες επιλογές που σας εγκλωβίζουν και θα έπρεπε να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητα και τη ζωή σας; Πριν πάρετε αποφάσεις ζωής μετρήστε τα υπέρ και τα κατά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Εδώ και καιρό οι ώρες της ημέρας μοιάζουν σαν να μην σας φτάνουν. Οι δουλειά και οι υποχρεώσεις πολλές, σας αφήνουν ελάχιστον χρόνο για τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους φίλους σας. Προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας για να είστε πιο παραγωγικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μια σχέση από τα παλιά επανεμφανίζεται στη ζωή σας με φόρα, αλλά ακόμα δεν έχετε καταλάβει ποιες ακριβώς είναι οι προθέσεις του ανθρώπου αυτού για το κοινό σας μέλλον. Πριν ενθουσιαστείτε, παρασυρθείτε ή κάνετε αλλαγές στη ζωή σας ξεκαθαρίστε τι συμβαίνει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μια αποκάλυψη που έρχεται τυχαία στα αυτιά σας και αφορά κάτι που συμβαίνει στον εργασιακό σας χώρο σας βάζει σε προβληματισμό. Κινηθείτε διακριτικά, όμως, και θα λειτουργήσει υπέρ σας. Ευκαιρίες για ταξίδια παρουσιάζονται, που θα συνδυάσουν εργασία και διασκέδαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Εξελίξεις αναμένονται στο οικονομικό και επαγγελματικό κομμάτι, από τις οποίες δεν έχετε κάτι να φοβάστε, αφού όλα δείχνουν πως το κομμάτι της καριέρας σας είναι ενισχυμένο και βρίσκεται σε εξέλιξη. Ένα θέμα υγείας στην οικογένεια θα επικεντρώσει εκεί την προσοχή σας, καθώς θα χρειαστεί να βοηθήσετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η ενέργεια και η διάθεσή σας καλυτερεύουν, όπως και οι εντάσεις με το σύντροφό σας (όσοι είστε δεσμευμένοι) καθώς οι μικρές εκρήξεις δεν έλειψαν τις τελευταίες ημέρες. Δώστε προσοχή στην υγεία και τη ζυγαριά σας και προσπαθήστε να υιοθετήσετε συνήθειες που κάνουν καλό στον οργανισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η συμπεριφορά σας κάποιες φορές γίνεται απότομη και αυταρχική και αυτό δημιουργεί μια λάθος εικόνα σας στους άλλους. Αν θέλετε να κερδίσετε μια νέα συμμαχία επαγγελματικά, προσπαθήστε να λειάνετε τις γωνίες σας αυτές, ώστε να αποφευχθούν οι κόντρες. Οι δεσμευμένοι δώστε μεγαλύτερη προσοχή στο σύντροφό σας, που έχετε παραμελήσει καθώς τελευταία έχετε εστιάσει στη δουλειά και τον… εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μετά από ένα διάστημα συναισθηματικής ανασφάλειας, νιώθετε πως έχει επέλθει πάλι μια ισορροπία στην προσωπική σας ζωή. Καθώς οι σχέσεις κερδίζονται μέρα με τη μέρα, να θυμάστε να μην παραμελείτε αυτό το κομμάτι της ζωής σας –και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα. Φροντίστε περισσότερο το κομμάτι της υγείας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μια τυχαία συνάντηση για πολλούς θα εξελιχθεί σε ένα φλερτ που θα δώσει μια νέα διάσταση στην καθημερινότητα και ενδεχομένως θα έχει διάρκεια και ένταση. Επαγγελματικά είναι η στιγμή να πάρετε κάποιες κρίσιμες αποφάσεις, για τις οποίες θα χρειαστείτε συμβουλές και καθοδήγηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν. Συνήθως αυτό που σας έφερε κόντρες και εντάσεις με κάποιον στο παρελθόν, στο μέλλον θα «εμφανιστεί» ξανά μπροστά. Πάρτε προσεκτικά κάποιες αποφάσεις, με γνώμονα πρώτα τη λογική και μετά το συναίσθημα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Στη δουλειά υπάρχουν μικροεντάσεις και εκεί θα κλέψετε την παράσταση καθώς θα βρεθείτε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή για να δώσετε λύσεις. Οικονομικά κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούσαν αρχίζουν να μπαίνουν σε ένα δρόμο που θα οδηγήσει σε οριστικές λύσεις.