Προβλέψεις Κυριακή 22 Ιανουαρίου

103

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μην τάξετε κάτι που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε, καθώς αυτό θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Δεν είστε από αυτούς που λένε μεγάλα λόγια, αλλά κάποιες φορές όλοι παρασυρόμαστε και μετά δεν ξέρουμε από πού να το σώσουμε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Κάνοντας έναν προσωπικό απολογισμό συνειδητοποιείτε πως τον τελευταίο καιρό είστε πάντα εκείνοι που θα συντρέξετε και θα βοηθήσετε τους άλλους, ενώ όταν εσείς έχετε ανάγκη πολλοί λίγοι θα βρεθούν ουσιαστικά στο πλευρό σας. Μήπως όμως δείχνετε και εσείς πως δεν έχετε κανέναν ανάγκη;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το να καταφέρετε να έχετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, το σύντροφο, την οικογένεια, τους φίλους σας, χρόνο προσωπικό που θα αξιοποιήσετε όπως θέλετε ήταν κάτι που σας είχε λείψει και σήμερα θα καταφέρετε να απολαύσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρι. Αν, λοιπόν, έχετε μια πρόταση που μπορεί να μην είναι ιδανική αλλά είναι μέσα στις επιθυμίες σας και βοηθά στην εξέλιξή μην κάνετε τους δύσκολους. Πολλές φορές το κυνήγι του καλύτερου μας κάνει να χάσουμε κάτι καλό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ο εγωισμός σας τον τελευταίο καιρό σας κάνει κάποιες φορές να γίνεστε άδικοι και απότομοι με τους άλλους. Μην τα παίρνετε όλα τόσο προσωπικά και προσπαθήστε να φιλτράρετε τον τρόπο που εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να πείτε το χειρότερο πράγμα με τον καλύτερο τρόπο όταν πραγματικά το θέλετε γιατί από διπλωματία σκίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η μουρμούρα είναι ο χειρότερος εχθρός σας στις διαπροσωπικές σχέσεις, πόσω μάλλον στις ερωτικές. Για να τη γλιτώσετε φροντίστε να είστε πάνω από όλα ξεκάθαροι και επιπλέον λίγο πιο τρυφεροί –η δουλειά και οι υποχρεώσεις σας έχουν κάνει να είστε λίγο απόμακροι και το μυαλό σας πάντα αλλού.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Σήμερα η ζυγαριά γέρνει υπέρ της χαλάρωσης και του χουχουλιάσματος. Θέλετε να ξεκουραστείτε, να αποφορτιστείτε, να δείτε μόνο τους ανθρώπους που εσείς θα επιλέξετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Αρκετές οι κοινωνικές συναναστροφές για δουλειές και υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κάποιοι από εσάς καλό είναι να προσέξετε την υγεία σας, ειδικά αν αισθάνεστε συνεχή κούραση και εξάντληση. Είστε πολύ δραστήριοι και αεικίνητοι, αλλά θυμηθείτε πως δεν είστε υπεράνθρωποι. Όλοι χρειάζονται κάποια στιγμή να ρίχνουν τους τόνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Κάποιοι προπονείτε τα βελάκια σας για να πετύχουν το μεγάλο στόχο, αυτό που καιρό θέλετε, αλλά μόλις τώρα έχετε βάλει ξεκάθαρα ως σκοπό σας. Όταν σας συμβαίνει κάτι τέτοιο όλη σας η προσοχή στρέφεται εκεί, αλλά τώρα ειδικά με τα παιχνίδια του Κρόνου, χρειάζεται αφενός να αφοσιωθείτε, αφετέρου να έχετε σωστούς συμμάχους και καλή ψυχολογία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Όταν σας πιάνει το πείσμα σας κανείς δεν μπορεί να σας μεταπείσει. Όμως, επειδή πολλές φορές πάνω στον ενθουσιασμό σας οδηγείστε και σε λάθη, πριν πάρετε την οποιαδήποτε σοβαρή απόφαση ρωτήστε πολλές φορές τον εαυτό σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Το αίσθημα του δικαίου είναι κάτι που γενικά σας χαρακτηρίζει, έτσι όταν νιώθετε πως αδικείστε σας πιάνει το παράπονο. Μήπως, όμως, κάποιες φορές δεν έχει και τόσο νόημα να περιμένετε οι άλλοι να αντιληφθούν το λάθος που έχουν κάνει, αλλά πρέπει εσείς να τους το υποδείξετε;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Στη βράση κολλάει το σίδερο και μια τυχαία συνάντηση που έχετε φέρνει μια πρόταση για κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εξελίξεις όσον αφορά στην προσωπική σας ζωή. Η τύχη είναι για τους τολμηρούς, οπότε τολμήστε το. Γιατί όχι;