Διάβασε πως θα δυναμώσεις τα νύχια σου με ελαιόλαδο

98

25/1/2017

Τα σπασμένα νύχια είναι πολύ μεγάλος μπελάς, κυρίως αν έχεις παιδευτεί για να τα μακρύνεις και να μπορέσεις επιτέλους να ακολουθήσεις τις τάσεις.

Αν το έχεις κάνει αφενός σε θαυμάζουμε για την υπομονή και την επιμονή σου.

Aφετέρου, θαυμάζουμε τις δεξιότητές σου… τα μακριά νύχια είναι επικίνδυνα!

Αν ωστόσο τα νύχια σου σπάνε πριν προλάβουν να μακρύνουν αρκετά εστω για ένα γαλλικό σε καταλαβαίνουμε και έχουμε την τέλεια, DIY λύση! Διάβασε πως θα φτιάξεις το τέλειο soak νυχιών και χεριών με πράγματα από το ντουλάπι σου…

ladi karidas elaiolado mazi

Για το soak θα χρειαστείς 3 σφηνάκια νερό, 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας, 3 σφηνάκια γάλα και τον φούρνο μικροκυμάτων σου. Η εκτέλεση είναι απλή… βάλε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, ανακάτεψε και βάλτα στα μικροκύματα ώσπου να ζεσταθεί πολύ το μείγμα. Πολύ αλλά τόσο ώστε να μπορείς να βάλεις μέσα τα χέρια σου. Ο χρόνος διαφέρει από συσκευή σε συσευή οπότε κάνε τις δοκιμές σου προσέχοντας να μην καείς!

xeri gala mouliasma

Γιατί αυτά τα υλικά; Τα λάδια ενυδατώνουν πολύ βαθιά τα νύχια και τα γεμίζουν θρεπτικά συστατικά που τα δυναμώνουν. Βλέπεις, τα νύχια σου σπάνε συνήθως γιατί δεν έχουν καμία ελαστικότητα όντας αφυδατωμένα.

Tο γάλα από την άλλη, κάνει απαλή απολέπιση (σε χέρια και νύχια) και έτσι τα νύχια σου θα δεχτούν καλύτερα την θρέψη ενώ θα λάμπουν.

Ναι, είναι τόσο απλό και τόσο αποτελεσματικό αυτό το απλό μείγμα! Δοκίμασέ το σήμερα κιόλας!