Η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου ανανεώνει και φέτος το ραντεβού της

8/10/2016

Για 6η συνεχή χρονιά η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου ανανεώνει το ραντεβού με τους φίλους του βιβλίου, στο πλαίσιο του νέου κύκλου συναντήσεων για τη νέα περίοδο 2016-2017.

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 19.00 στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου (2ος όροφος Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου, Μ. Αλεξάνδρου 57).

Η Λέσχη Ανάγνωσης έχει στόχο να προσεγγίσει εμβληματικά έργα της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας γραμματείας και να ανιχνεύσει τα λογοτεχνικά ρεύματα που διατρέχουν τις ιστορικές περιόδους κάθε εποχής, στο πεδίο της πεζογραφίας, της ποίησης, του θεάτρου, αλλά και της φιλοσοφίας, της ιστορίας κ.ά. Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και απολαμβάνουν το διάβασμα και η συμμετοχή είναι απόλυτα προαιρετική.

Η Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου απευθύνει κάλεσμα στο αναγνωστικό κοινό να συμμετέχει στις συναντήσεις της Λέσχης Ανάγνωσης, οι οποίες είναι ανοιχτές για όλους.

Πληροφορίες: 2310 762400 (Προϊσταμένη Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου κ. Φούλη Τσαπανίδου).
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *