Γιορτή γεύσης, μουσικής και πολιτισμού στην 6η Παγκρήτια Έκθεση

14/10/2016

Η «καρδιά» της Κρήτης χτυπά δυνατά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 30 Οκτωβρίου-5 Νοεμβρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η 6η Παγκρήτια Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση».

Η έκθεση αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και της ΔΕΘ-Helexpo, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και η οργάνωση-υποστήριξή της γίνεται από την εταιρεία «Επικοινωνίες Κρήτης».

Η Παγκρήτια Έκθεση θα καλύψει όλο το περίπτερο 12, έχει ελεύθερη είσοδο και θα δώσει τη δυνατότητα σε εκθέτες από κάθε γωνιά της κρητικής γης να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στους χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι μάλιστα θα μπορούν να τα προμηθευτούν επιτόπου απευθείας από τους παραγωγούς.

Ακόμη, η έκθεση είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ενδυνάμωση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Μακεδονίας και Κρήτης.

Πλούσιο είναι και το παράλληλο πρόγραμμά της με δεκάδες μουσικές, χορευτικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, περισσότεροι από διακόσιοι χορευτές, πενήντα μουσικοί, σεφ και άλλοι ειδικοί της γαστρονομίας θα δημιουργήσουν και θα παρουσιάσουν μια πανδαισία γεύσεων, χορού και πολιτισμού.

Τις δράσεις αυτές στηρίζουν δεκάδες φορείς και πολιτιστικά σωματεία Κρητών, αλλά και φορείς από διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Οι ώρες λειτουργίας της Παγκρήτιας έκθεσης θα είναι καθημερινά από τις 10:00-21:00, ενώ προβλέπεται δωρεάν πάρκινγκ για όλα τα οχήματα.
Αναλυτικές πληροφορίες για την έκθεση στην ιστοσελίδα www.pagritiaekthesi.gr
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *