Ποιο bikini bottom να επιλέξετε ανάλογα με τον σωματότυπο σας

73

3/8/2016

Παρόλο που φέτος κυρίαρχη θέση έχουν καταλάβει τα ολόσωμα μαγιό και ταμονοκίνι, το μπικίνι αποτελεί πάντα την κορυφαία επιλογή των γυναικών για τη θάλασσα. Πρόκειται για το κλασσικό και αγαπημένο μαγιό που αποπνέει θηλυκότητα και αν μη τι άλλο πιο όμορφο μαύρισμα.

Ωστόσο, υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικά στυλ και σχέδια που όμως δεν ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους.

Δείτε λοιπόν τι πρέπει να προσέξετε και ποιο bikini bottom (το κάτω μέρος του μπικίνι) να επιλέξετε ανάλογα με τον σωματότυπο σας.

Petite/boyish σιλουέτες:

Ιδανικά bikini bottom για μια μικροσκοπική – petite σιλουέτα ή για τις γυναίκες με boyish (αγορίστικο) σώμα είναι αυτά που διαθέτουν κορδονάκια στο πλάι. Αυτού του είδους τα μαγιό έχουν την ικανότητα να κάνουν το σώμα να φαίνεται πιο χαριτωμένο, χαρίζοντας του μια αίσθηση κίνησης.

Bikini bottom (2)

Bikini bottom (3)

Bikini bottom (4)

Bikini bottom (5)

Σώμα χωρίς ιδιαίτερες καμπύλες:

Σε περίπτωση που το σώμα σας δεν έχει ιδιαίτερες καμπύλες, τότε θα πρέπει να δημιουργήσετε εσείς την ψευδαίσθηση ότι τις διαθέτει, κάνοντας το σώμα να δείχνει πιο θηλυκό και όμορφο. Πως όμως θα το πετύχετε αυτό; Φορώντας ένα bikini bottom με cut outs – σκισίματα στο πλάι.

Bikini bottom (7)

Bikini bottom (8)

Bikini bottom (9)

Bikini bottom (10)

Έντονη περιφέρεια:

Αν διαθέτετε έντονη περιφέρεια θα πρέπει να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε φορώντας ένα ψηλόμεσο bikini bottom που καλύπτει την περιφέρεια, δίνοντας παράλληλα ύψος στα πόδια σας.

Bikini bottom (11)

Bikini bottom (12)

Bikini bottom (13)

Bikini bottom (14)

Έντονοι γλουτοί:

Αυτό το σώμα με τους έντονους γλουτούς χρειάζεται ένα bikini bottom σε κόψιμο 3/4, το γνωστό και ως brazilian, το οποίο έχει την ικανότητα, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο να κάνει τους γλουτούς να δείχνουν πιο μαζεμένοι.

Bikini bottom (15)

Bikini bottom (16)

Bikini bottom (17)

Bikini bottom (18)