Νέοι υποδιοικητές στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

56

4/8/2016

Τους νέους υποδιοικητές σε 31 νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας. Στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης αποκτούν πλέον νέους υποδιοικητες

καθώς συνεχίζεται η διαδικασία επιλογής νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία.

ΓΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»

Κωνσταντίνος Χονδρόπουλος: Έχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού από το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ATEI). Επίσηε, έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα Ψηφιακά Συστήματα από το University of Hertfordshire. Έχει διατελέσει προϊστάμενος του Τμήματος Οργάνωσης και Πληροφορικής στο ΓΝ Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», υπεύθυνος Τμήματος Βϊοατρικής Τεχνολογίας στο ίδιο νοσοκομείο, ενώ έχει εργαστεί και ως ηλεκτρονικός μηχανικός σε μεγάλες πετρελαϊκές και κατασκευαστικές εταιρείες.

ΓΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

Κυριάκος Τσιμπούλης: Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει μακρά θητεία σε θέσεις ευθύνης στον τομέα της δημόσιας υγείας, όπως προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικής Οργάνωσης και Υποστήριξης της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, προϊστάμενος Τμήματος Κίνησης Ασθενών, υπεύθυνος Γραφείου Μισθοδοσίας και προϊστάμενος Τμήματος Οικονομικού στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ.

ΓΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Κωνσταντίνος Δαβράδος: Είναι κάτοχος πτυχίου Τεχνολόγου Ιατρικών Εργαστηρίων από τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Τμήμα Χημείας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» και πρόεδρος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας του νοσοκομείου «Αγ. Παύλος» Θεσσαλονίκης.

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μιχάλης Γεωργιάδης: Είναι πτυχιούχος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας από το ΑΠΘ, με ειδίκευση στην ψυχολογία και μεταπτυχιακό (MSc) στην Κλινική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Reading της Αγγλίας. Επίσης, έχει διδακτορικό δίπλωμα στην Πειραματική (Νευρο)Ψυχολογία και Ψυχοφυσική, (PhD) από το Τμήμα Ψυχολογίας του ίδιου πανεπιστημίου. Είναι κλινικός ψυχολόγος στο ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου» και έχει διατελέσει ερευνητής και διδάσκων στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Reading.