Η ΚΡΗΤΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

21/8/2016

Η νέα διοργάνωση της 6ης Παγκρήτιας έκθεσης «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση» ανοίγει δρόμους συνεργασίας με τη Μακεδονία και έρχεται στη Θεσσαλονίκη από 30 Οκτωβρίου έως και 5 Νοεμβρίου 2016, στους χώρους του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Πέρυσι, περισσότεροι από 45.000 επισκέπτες πήραν μια δυνατή γεύση από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Κρήτης και γενικότερα από το σύνολο των μουσικοχορευτικών, γαστρονομικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων, που οργανώθηκαν στοΠΛΑΙΣΙΟ της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Παράλληλα, εκατοντάδες εμπορικοί επισκέπτες, χονδρέμποροι, εκπρόσωποι εταιριών προχώρησαν στην σύναψη συνεργασιών.

Η νέα διοργάνωση θα είναι ακόμα πιο άρτια οργανωμένη και σίγουρα θα ωφελήσει τους συμμετέχοντες σε αυτήν.

Μέσα από την διοργάνωση αυτής της έκθεσης στόχος των διοργανωτών είναι, όπως αναφέρουν:

«Να γνωρίσουμε καλύτερα στους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, τα κρητικά προϊόντα, να τα γευθούν και να τα προμηθευτούν απ’ευθείας από τους παραγωγούς και τους μεταποιητές.

Να φέρουμε σε επαφή τις Κρητικές επιχειρήσεις με τους χονδρεμπόρους της περιοχής, συνάπτοντας σχέσεις συνεργασίας.

Να τοποθετηθούν τα κρητικά προϊόντα σε περισσότερα σημεία πώλησης, κατακτώντας μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην περιοχή της Μακεδονίας.

Να προωθήσουμε το σύγχρονο πρόσωπο της Κρήτης, γνωστοποιώντας στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης,τις εξαιρετικές ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές που διαθέτει το νησί μας«.

Παράλληλα, επιδιώκουν να αναδείξουν στους κατοίκους της Μακεδονίας την υψηλή διατροφική αξία των Κρητικών προϊόντων και τη δύναμη των Κρητών επιχειρηματιών.

Στην έκθεση θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας. Μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, Επιμελητήρια, δήμοι, Φορείς κ.α. εκθέτες, που με τη συμμετοχή τους θέλουν να αναπτύξουν σχέσεις συνεργασίας με την αγορά αυτή.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό και παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *