ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

63

6/8/2016

Στις πλαγιές της Οίτης σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, θα φτιάξουμε μια φυσική πισίνα με χώρο κολύμβησης που θα καθαρίζεται χωρίς χλώριο χρησιμοποιώντας την υδρόβια βλάστηση.

Αυτου του είδους οι κατασκευές διαθέτουν ένα χώρο κολύμβησης και ένα δεύτερο (μεγαλύτερο) με υδρόβια φυτά που αποδεσμεύουν οξυγόνο.

Η κυκλοφορία του νερού ανάμεσα σε αυτούς τους δύο χώρου καθαρίζει το χώρο κολύμβησης. Ακριβώς δίπλα θα χτίσουμε ένα υπαίθριο χώρο με hot tub, καυστήρα, πάγκους, τζάκι,  ψησταριά και rocket stove.

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων: Στόχος είναι να υπάρχει καθημερινά μια οκτάωρη (+) ενασχόληση με ενδιάμεση διακοπή για ελαφρύ γεύμα.

Τόπος: Το καταφύγιο north στην Παύλιανη.

Διαμονή: Με σκηνές στο χώρο του εργαστηρίου. Για περιορισμένο αριθμό ατόμων υπάρχει η δυνατότητα διαμονής στο καταφύγιο με κόστος 15 ευρώ ανά άτομο/ημέρα

Χρόνος: Aπό την Τρίτη 2, μέχρι και την Κυριακή 7 Αυγούστου. Το απόγευμα της Τρίτης θα γίνει η συγκέντρωση και η τεχνική ενημέρωση των συμμετεχόντων.

Τι χρειάζεται να φέρετε μαζί σας;  Εξοπλισμό κατασκήνωσης, ρούχα που δεν σας πειράζει να λερωθούν για τη δουλειά, καπέλο, μαγιώ, σαγιονάρες, κανένα ζεστό ρούχο για τα βραδάκια και το σημαντικότερο καλή διάθεση! Όσοι έχετε κάποιο μουσικό όργανο, φέρτε το και αυτό.

Κόστος Σεμιναρίου: 75 ευρώ, κόστος που συμπεριλαμβάνει και πλήρη διατροφή (χορτοφαγική).

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Στείλτε μέηλ στο [email protected] με την ένδειξη «συμμετοχή στο εργαστήριο για την πισίνα» στο οποίο να αναγράφεται το όνομά σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και το από που θα έρθετε. Εναλλακτικά τηλεφωνήστε στο 6951412057 (Παναγιώτης).