Δημιούργησε ψηλά ζυγωματικά και λέπτυνε το πρόσωπό σου

45

6/8/2016

Τα ψηλά ζυγωματικά είναι σημάδι ομορφιάς για όσες τυχερές τα διαθέτουν.

Ωστόσο στις μέρες μας με το κατάλληλο μακιγιάζ μπορείς να πετύχεις τα πάντα και να δημιουργήσεις πολλές ψευδαισθήσεις στους γύρω σου.

Κάπως έτσι μπορείς να δημιουργήσεις και ψεύτικα ζυγωματικά ή να τα κάνεις να φαίνονται πιο έντονα.

Τι θα χρειαστείς? Ρουζ και ένα πινέλο.

To χρώμα

Η επιλογή του χρώματος του ρουζ που θα χρησιμοποιήσετε είναι πάρα πολύ σημαντική. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιήσετε ροζ και πορτοκαλί έντονες αποχρώσεις.

Το τρικ εδώ είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ρουζ που μοιάζει πολύ με το χρώμα του δέρματός σας, αλλά είναι 2-3 τόνους πιο σκούρο.

Η εφαρμογή βήμα βήμα:
Βήμα 1. Αρχικά κάνετε την  έκφραση  που κάνει και ο Zoolander (διπλανή εικόνα). Τότε αμέσως θα δείτε να σχηματίζονται δύο βαθουλώματα στα μάγουλά σας. Εκεί που υπάρχει αυτή η νοητή γραμμή που αρχίζει το ‘βαθούλωμα’ βάλτε με το πινέλο σας το ρουζ , έτσι ώστε αυτή η γραμμή να φαίνεται συνεχώς.

Βήμα 2. Συνεχίστε σε πιο απαλούς τόνους στην πάνω μεριά των ζυγωματικών,  μέχρι τα αυτιά, για να μη φαίνεται διακριτά η γραμμή αλλά να δημιουργείται ένα πολύ φυσικό και φωτεινό τελείωμα. Τώρα κοιταχτείτε στον καθρέφτη για να δείτε το αποτέλεσμα. Καταφέρατε να δημιουργήσετε πειστικά ψεύτικα ζυγωματικά?

zyg

Βήμα 3. Ένα ακόμα τρυκ των μακιγιέρ το οποίο θέλει προσοχή όμως στην εφαρμογή είναι να βάλετε στο επάνω μέρος των ζυγωματικών  λίγο από τα ειδικά highlighter σε μορφή κρέμας ή πούδρας για να φωτίσετε ακόμα περισσότερο την περιοχή.

Βήμα 4. Το τελευταίο βήμα είναι προαιρετικό αλλά καλό θα ήταν να το κάνετε. Βάλτε με ένα πινέλο απαλά λίγη πούδρα, σε όλο το πρόσωπο. Έτσι το αποτέλεσμα θα φαίνεται ακόμα πιο φυσικό.

Τα ψηλά ζυγωματικά προσθέτουν γοητεία σε μία γυναίκα και την κάνουν να φαίνεται πιο μυστηριώδης και γοητευτική. Λεπταίνουν το πρόσωπο και σας αδυνατίζουν.

Η σωστή και διακριτική δημιουργία τους όμως παίζει μεγάλο ρόλο!  Θέλει προσοχή  να μην το παρακάνετε γιατί η υπερβολή θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα και αντί να δώσετε την εντύπωση όμορφων ζυγωματικών μπορεί το αποτέλεσμα να δείχνει από υπερβολικό έως και γελοίο!