3 (παν)εύκολα hacks για τα μαλλιά που θα λατρέψεις

74

17/7/2016

Ξέρεις τώρα πώς είναι η κατάσταση το καλοκαίρι: Θέλεις να είσαι όλη μέρα έξω. Είτε στην παραλία το πρωί, είτε για βόλτες και ντρίνκς το βράδυ. Σε καταλαβαίνω! Και εγώ έτσι είμαι! Δεν θέλω να μένω σπίτι καθόλου! Το οποίο, καταλαβαίνεις τι σημαίνει, έτσι; Δεν θέλω να ασχολούμαι με τα ρούχα, τα μαλλιά ή το μακιγιάζ μου πολύ ώρα. Θέλω να φτιάχνομαι και να φεύγω.

Έλα, όμως, που τα μαλλιά μου, δεν με αφήνουν πολλές φορές! Είναι άπειρες οι στιγμές που έχω χάσει χρόνο (και διασκέδαση από τις διακοπές μου…) για να τα φτιάξω, γιατί κάτι πετάει, κάτι δεν στρώνει καλά και κ.ο.κ. Τέρμα, όμως, σε όλα αυτά! Γιατί, με τα παρακάτω hacks βρήκα την… υγειά μου! Και θα την βρεις και εσύ. Στο υπόσχομαι!

#1. Πρόβλημα: Πετάνε τα μαλλιά σου

3hair-hacks-for-summer-01.jpg

Λύση: Σε ένα πινέλο μακιγιάζ (που δεν χρησιμοποιείς πια) ψέκασε λίγη λακ. Έπειτα «χτένισε» με αυτό τα σημεία που πετάνε τα μαλλιά σου.

#2. Πρόβλημα: Τα μαλλιά σου πέφτουν στο πρόσωπό σου, αλλά δεν θέλεις να χαλάσεις το χτένισμά σου

3hair-hacks-for-summer-02.jpg

Λύση: Ξεχώρισε δύο μικρές τούφες από το μπροστινό μέρος των μαλλιών σου (από τα αριστερά και τα δεξιά). Έπειτα, με αυτές πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά σου αλογοουρά και δέσε τα μεταξύ τους. Στερέωσε με ένα τσιμπιδάκι.

#3. Πρόβλημα: Δεν φτιάχνουν με τίποτα τα μαλλιά σου

3hair-hacks-for-summer-03.jpg

Λύση: Ακόμα και τις ημέρες εκείνες που τα μαλλιά δεν φτιάχνουν με τίποτα, μπορείς να έχεις το πιο κομψό χτένισμα. Αρκεί να τα χωρίσεις σε δύο ίσα μέρη κι έπειτα να τα πλέξεις/στρίψεις μεταξύ τους. Στη συνέχεια, δημιούργησε με την «πλεξούδα» αυτή έναν χαμηλό κότσο και στερέωσε με τσιμπιδάκια. Το χτένισμα είναι τέλειο για το γυμναστήριο μέχρι και την βραδινή σου έξοδο!