Τα 7 must πράγματα που πρέπει να έχει κάθε γυναικεία τσάντα!

71

17/7/2016

Μέσα στο… χαμό της τσάντας σου, φρόντισε να έχεις οπωσδήποτε τα συγκεκριμένα 7 πράγματα!

Γυναικεία τσάντα: ένας λαβύρινθος που μόνο η κάτοχος της κάθε τσάντας μπορεί να βρει την άκρη!
Όλες μας έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι η τσάντα μας είναι η προέκταση του εαυτού μας, της ντουλάπας μας, του σπιτιού μας! Και έτσι ρίχνουμε τα πάντα μέσα, καταλήγοντας να συνειδητοποιούμε κάποια στιγμή ότι από τα εκατοντάδες μικροπράγματα που έχουμε μέσα στην τσάντα στην ουσία χρησιμοποιούμε ελάχιστα από αυτά.

Ποια είναι όμως τα 7 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να έχει κάθε γυναικεία τσάντα;

#1 Μια μικρή ατζέντα:agenda
Μπορεί να γράφεις τα πάντα στο κινητό σου, αλλά τι κάνεις αν χαλάσει και δεν μπορείς να βρεις ούτε το τηλέφωνο του αφεντικού σου; Φρόντισε να έχεις τα πάντα γραμμένα σε μια μικρή ατζέντα που θα κουβαλάς πάντα μαζί σου.

#2 Ένα nude gloss:lipgloss
Από καλλυντικά το μόνο απαραίτητο που πρέπει να έχεις στην τσάντα σου είναι ένα lipgloss που θα χαρίσει έξτρα λάμψη στο καθημερινό μακιγιάζ σου ή θα τονίσει το βραδινό σου λουκ.

#3 Φορτιστή για κινητό:ZERO-phone-charger
Έχουν βγει κάποιοι φορτιστές με μπαταρία που δεν χρειάζεται να βρεις πρίζα για να δώσεις… ζωή στο κινητό σου! Είναι μια από τις πιο έξυπνες επενδύσεις που μπορείς να κάνεις.

#4 Κάτι γλυκό:sweet
Μια καραμέλα, η αγαπημένη σου σοκολατένια μπάρα δημητριακών ή μια γκοφρέτα… Πρέπει να έχεις οτιδήποτε γλυκό στην τσάντα σου σε περίπτωση που μέσα στο καθημερινό τρέξιμο δεν προλαβαίνεις να φας. Το γλυκό θα κρατήσει σταθερά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σου για να έχεις ενέργεια.

#5 Βαζελίνη:vaseline
Ίσως να είναι το πιο πολύτιμο (και πολυχρηστικό) beauty προϊόν! Έχει τόσες ιδιότητες, που θα σε σώσουν. Προσφέρει τέλεια ενυδάτωση στα χείλη και τα χέρια, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως lip gloss, στα δόντια για λαμπερό χαμόγελο, ακόμα και στο να καθαρίσεις τα δερμάτινα παπούτσια σου από τις λάσπες.

#6 Τσίχλες:tsixla
Γιατί που ξέρεις ποιόν θα…συναντήσεις!

#7 Ένα στυλό:pen
Δεν θα σου χρησιμεύσει μόνο για να σημειώνεις στην ατζέντα σου αλλά και για πολλές δουλειές που ίσως χρειαστεί να βάλεις μια υπογραφή, να συμπληρώσεις κάποιο έγγραφο κ.ο.κ