Τα 4 βήματα για να έχεις πιο λαμπερά μαλλιά από ποτέ!

57

19/7/2016

Τις έχεις δει. Περπατάνε στο δρόμο και τα μαλλιά τους ανεμίζουν. Τις κοιτάζεις διακριτικά. Θα ήθελες να τους μοιάσεις. Τι περιμένεις; Γίνε μία από τις κοπέλες με τα λαμπερά μαλλιά διαβάζοντας παρακάτω. Δεν σου λέμε τρίχες.

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να κάνεις τα μαλλιά σου λαμπερά και εντυπωσιακά, όπως αυτά που ζηλεύεις. Αρκεί να εφαρμόσεις τα παρακάτω 4 top tips:

Μείνε πιστή στα προϊόντα περιποίησης:

Εάν έχεις βρει τη σειρά που ταιριάζει στα μαλλιά σου (ενδεχομένως και στην τσέπη σου) με την οποία τα μαλλιά σου είναι λαμπερά και απαλά, με το σωστό για σένα όγκο και έλεγχο φριζαρίσματος, γιατί να την αλλάξεις και να πειραματιστείς με κάτι νέο; Επειδή το μαλλί συνηθίζει το σαμπουάν, όπως έλεγαν παλιά; Οι ειδικοί λένε ότι αυτό δεν ισχύει. Όταν μείνεις πραγματικά ευχαριστημένη, μπορείς να είσαι και πιστή!

Βγήκε η ρίζα; Πριν τη βάψεις, μάθε το νέο hair trend!

Μην κάνεις υπερβολικό styling με ζεστό αέρα:

Οι μπούκλες είναι μόδα και το ειδικό ψαλίδι δουλεύει νυχθημερόν. Κακώς, πολύ κακώς και το αποτέλεσμα θα το δεις στην τρίχα σου. Άσε τα μαλλάκια σου απλά και κάνε styling μια στο τόσο χωρίς να ξεχνάς όμως τα ειδικά προϊόντα προστασίας από τη θερμότητα. Και τώρα που καλοκαιριάζει, τι καλύτερο από το να αφήσεις και το πιστολάκι στην άκρη και να τα αφήνεις να στεγνώνουν φυσικά;

Μην τρελαίνεις τα μαλλιά σου στο χτένισμα:

Το βλέπεις σε ταινίες εποχής και σου αρέσει; Κάθεσαι με τις ώρες και χτενίζεις τα μαλλιά σου μπροστά στον καθρέπτη, σκέφτεσαι όμως ότι έτσι ενεργοποιείς την λιπαρότητα και οι τρίχες γίνονται αδύναμες και σπάνε;

Εμπιστέψου τα ειδικά προϊόντα

Χρησιμοποίησε ειδικά προϊόντα λάμψης όπως σιλικόνη μαλλιών για τις άκρες και κάποιο ξηρό λάδι μαλλιών που χρησιμοποιείς σε υγρά μαλλιά και τα θρέφει ενώ παράλληλα τους χαρίζει μοναδική φωτεινότητα και glossy όψη χωρίς να τα βαραίνει.

Για μετά το χτένισμα υπάρχουν και ειδικά σπρέι μαλλιών για ελαφρύ κράτημα και έξτρα λάμψη!