Παντρεύεσαι; ΑΥΤΑ τα tips μακιγιάζ θα σε σώσουν

41

13/7/2016

Αχ, βρε κορίτσια! Τι θα σας κάνω εσάς τις μέλλουσες νύφες; Ξέρω ότι πανικοβάλλεστε για την ημέρα του γάμου σας, ενώ στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε. Γιατί στο κομμάτι της ομορφιάς τουλάχιστον, τα πράγματα είναι απλά! Και έτσι απλό πρέπει να είναι και το μακιγιάζ σου.

Έχοντας πάει σε πολλούς γάμους στην ζωή μου, πάντα παρατηρώ το ίδιο πρόβλημα. Όμορφες γυναίκες εφαρμόζουν το λάθος μακιγιάζ. Ναι, κι όμως είναι γεγονός. Εννιά στις δέκα γυναίκες, είτε βάφονται υπερβολικά (το υπερβολικό μακιγιάζ μάς μεγαλώνει!), είτε φορούν τις λάθος αποχρώσεις για την περίσταση.

Γι’ αυτό και έχω σκοπό να σου δώσω 4 πολύ βοηθητικά tips που πρέπει να ακολουθήσεις την ημέρα εκείνη!

#1. Φέρε τα δικά σου προϊόντα μακιγιάζ: Τα ξέρεις, τα έχεις δοκιμάσει και σου κάνουν. Δώσε τα δικά σου προϊόντα μακιγιάζ στον makeup artist που θα σε βάψει και απόφυγε τυχόν λάθη στις τονικότητες του concealer, foundation κτλ.

#2. Μην πειραματίζεσαι: Καλοί οι makeup artists, αλλά κάποιοι έχουν την τάση να προτείνουν πολύ προχωρημένα μακιγιάζ. Και ενώ αυτό είναι οκ για άλλες περιστάσεις, δεν είναι για την ημέρα του γάμου σου! Θέλεις το μακιγιάζ σου να είναι τόσο διαχρονικό, ώστε όταν βλέπεις τις φωτογραφίες μετά από 10 χρόνια να λες «αχ, τι όμορφη που ήμουν!». Απλά τα πράγματα…

#3. Aπόφυγε τις βαριές θεραπείες προσώπου: Μην “πειράξεις” τίποτα το πρόσωπό σου στην αισθητικό, τον δερματολόγο ή τον πλαστικό χειρουργό, τουλάχιστον μια βδομάδα πριν τον γάμο σου. Αυτό σημαίνει ότι ούτε και εσύ στο σπίτι δεν πρέπει να κάνεις κάποιο peeling ή μάσκα προσώπου που να μην έχεις δοκιμάσει ξανά. Δεν θέλεις να έχεις κοκκινίλες και ενοχλήσεις στο πρόσωπό σου, την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου…

#4. Mην το παρακάνεις: Πες «όχι» στο υπερβολικό μακιγιάζ και την υπερβολική λάμψη. Άσε τα πολλά-πολλά και προτίμησε ένα πιο φυσικό look την ημέρα αυτή. Άσε την φυσική σου ομορφιά -εσωτερική και εξωτερική- να λάμψει.