ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

45

7/7/2016

Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά το πρόγραμμα «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση μαθητών 5-12 ετών», από το δήμο Ωραιοκάστρου, το οποίο θα λειτουργήσει έως την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.

Για την κάλυψη των αναγκών στις τρεις δημοτικές ενότητες του δήμου μας, θα δημιουργηθούν εννιά τμήματα. Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν 2 τμήματα για τις περιοχές: Λητή, Μελισσοχώρι & Δρυμός στο χώρο του δημοτικού σχολείου Λητής, 1 τμήμα για τη Νεοχωρούδα στο δημοτικό σχολείο Νεοχωρούδας, δύο τμήματα στο Παλαιόκαστρο στο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείου Παλαιοκάστρου και 4 τμήματα για το Ωραιόκαστρο & τη Γαλήνη στο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου.

Το ωράριο της θερινής απασχόλησης θα είναι από τις 7 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Οι ώρες προσέλευσης είναι 07:00 – 08:00. Στις 08:00 η πόρτα θα κλειδώνει για λόγους ασφάλειας. Ώρα αναχώρησης από 14:00 – 15:55. Παρακαλούνται οι γονείς μέχρι τις 15:55, να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους. Στην τσάντα τους που θα φέρουν τα παιδιά καθημερινά μαζί τους, πρέπει να έχουν ένα καπέλο, αντηλιακό, πρωινό και μεσημεριανό φαγητό.

Τα παιδιά δεν φεύγουν μόνα τους από το σχολείο παρά μόνο με τους γονείς τους.

Σε περίπτωση που έρθει εκτάκτως κάποιο άλλο άτομο να παραλάβει το παιδί, παρακαλούμε πρώτα να έχει ενημερωθεί το αντίστοιχο σχολείο.

«Ο δήμος Ωραιοκάστρου, ευαισθητοποιημένος σε θέματα που έχουν σχέση με τους μικρούς μαθητές αλλά και με σεβασμό στα προβλήματα των συμπολιτών μας υλοποιεί και φέτος κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των σχολείων το πρόγραμμα «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση μαθητών 5-12 ετών» δίνοντας λύση στην εργαζόμενη μητέρα και τη χαρά στα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν.