Δες τo cat-eye με άλλο… μάτι

64

10/7/2016

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να δεις το cat-eye μακιγιάζ με άλλο μάτι! Ξέρω ότι μπορεί να έχεις βρεις ήδη τον κατάλληλο τρόπο να το φοράς, αλλά το μοντέλο Jing Wenμόλις μας έδωσε μια νέα, σούπερ φρέσκια και εντυπωσιακή εκδοχή!

Εμπνευσμένο από το μακιγιάζ που “φορούσαν” οι γυναίκες στην Αρχαία Αίγυπτο και τονίζοντας στο έπακρο το βλέμμα, η Wen δίνει νέο νόημα στο διαχρονικό αυτό μακιγιάζ. Αρχικά, χρησιμοποιεί ένα gel eyeliner (το οποίο παραμένει και πιο σταθερό). Έπειτα, ξεκινάει από το εσωτερικό του ματιού. Αυτό που κάνει την διαφορά είναι το γεγονός ότι σχηματίζει μια λεπτή γραμμή στο πάνω και κάτω μέρος του ματιού, από την αρχή του. Στην συνέχεια, τονίζει και «παχαίνει» σταδιακά την γραμμή. Τελειώνει δημιουργώντας την κλασική, τριγωνική γωνία στο εξωτερικό του ματιού. Ιδιοφυές!

Στην φωτογραφία του μοντέλου, η ίδια φαίνεται να φοράει και το νέο -και σίγουρα αρκετά προχωρημένο- κούρεμα της σεζόν, το λεγόμενο “front bob”. Δημιουργεί, λοιπόν, ένα κοντό καρέ στο μπροστινό μέρος των μαλλιών της, ενώ τα υπόλοιπα παραμένουν μακριά. Λες να είναι εύκολο αυτό το κούρεμα στο styling; Πιστεύω πως όχι…

cateye-jinwen-01.jpg