«Περίπατος Ευχών» στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης από το «Make-A-Wish»

15/4/2016

Για έβδομη συνεχή χρονιά ο φιλανθρωπικός Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής τo Σάββατο 23 Απριλίου μαζί με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Για πρώτη φορά φέτος στη Θεσσαλονίκη, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στέλνει μήνυμα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας με τον Περίπατο Ευχών, τον πιο φωτεινό περίπατο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και καλεί όλους να φορέσουν κάτι μπλε και να περπατήσουν, στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris που 36 χρόνια πριν, στις 29 Απριλίου 1980, έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού «Make-A-Wish».

Με αφετηρία το Μέγαρο Μουσικής στις 6:00μμ και τερματισμό στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, θα στείλουμε το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση Eυχών παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Παράλληλα με τον Περίπατο Ευχών, θα φωταγωγηθούν στα χρώματα του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) οι Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου και ο Λευκός Πύργος, με παράλληλες εκδηλώσεις εορτασμού.

Δηλώστε συμμετοχή* στον Περίπατο Ευχών και βοηθήστε το Έργο του Οργανισμού:

Τ: 2310523978– Ενημερωθείτε για τον Περίπατο Ευχών και προσκαλέστε τους φίλους σας να περπατήσουν μαζί μέσα από το event στο facebook: https://www.facebook.com/events/1766760170211506

* Εισφορά Συμμετοχής: 4€
Με την εισφορά συμμετοχής παραλαμβάνετε και το φωτιζόμενο Αστέρι του Οργανισμού.

 Θεοδώρα ΣαρίδουΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *