11ΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΤΟΥ «MAKE A WISH»!

48

26/2/2016

Ο 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», δρόμων υγείας 10.000μ., 5.000μ. και 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων είναι γεγονός και το Make-A-Wish (Κάνε-Μια- Ευχή Ελλάδος), ως ένας από τους συνεργαζόμενους φορείς Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης, δίνει τον παλμό ώστε να συμμετέχουμε όλοι στον αγώνα που διεξάγεται για καλό σκοπό, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.

Με τη συμμετοχή μας στον αγώνα δρόμου μέσω του Οργανισμού, εξασφαλίζουμε μία οικονομική υποστήριξη στο Make-A-Wish (Κάνε – Μια- Ευχή Ελλάδος) της τάξεως των 5€ (για κάθε συμμετοχή), η οποία βοηθάει παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, να φτάσουν πιο κοντά στο όνειρό τους, συνδράμοντας έτσι στην προσπάθειά τους να βγούνε νικητές από τον αγώνα που δίνουν με την αρρώστια τους.

Τα 5€ από κάθε συμμετοχή διατίθενται στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια- Ευχή Ελλάδος), ενώ το υπόλοιπο ποσό κατατίθεται στον Μ.Ε.Α.Σ Τρίτων (διοργανωτής). Ο Οργανισμός εκδίδει παραστατικό δωρεάς μόνο για το ποσό που διατίθεται ως δωρεά σε αυτόν. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου! Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει μέχρι εκείνη την ημέρα να έχει καταβληθεί και το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο στον Οργανισμό.

Τα πακέτα συμμετοχής είναι τα εξής:

Συμμετοχή
Βασικό (€)
Ενισχυμένο(€)
Πλήρες(€)
Μαραθώνιος
30
55
80
Δρόμος 10.000μ.
15
40
65
Δρόμος 5.000μ.
15
40
65
*Αναλυτικές πληροφορίες για τα πακέτα, θα βρείτε στο σύνδεσμο της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης http://www.atgm.gr/index.php/el