Περιπατητικές διαδρομές από το κέντρο ευρωπαϊκής πληροφόρησης Europe Direct του δήμου Θεσσαλονίκης

3/11/2015

Οι περιπατητικές διαδρομές που διοργανώνει το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct του Δήμου Θεσσαλονίκης, με θέμα «Η Ευρώπη στη Θεσσαλονίκη», θα ξεκινήσουν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 17 Δεκεμβρίου του 2015.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 14 πρωτότυπες διαδρομές, οι επτά εκ των οποίων απευθύνονται σε ενηλίκους και οι υπόλοιπες σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με στόχο τη βαθύτερη γνωριμία με τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Θεσσαλονίκης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν δύο επιλογές διαδρομών. Η πρώτη με αφετηρία το Διοικητήριο και τελικό προορισμό το Λιμάνι, θα έχει τίτλο «Ένας Ευρωπαίος περιηγητής στη Θεσσαλονίκη», ενώ η δεύτερη, με αφετηρία το Λιμάνι και τελικό προορισμό την Πλατεία Αριστοτέλους, θα ονομάζεται «Στις Ευρωπαϊκές γειτονιές της Θεσσαλονίκης».

Οι περιηγήσεις, διάρκειας δύο ωρών, θα πραγματοποιούνται για τους ενηλίκους κάθε Σάββατο, από τις 15.00 έως τις 17.00 και για τους μαθητές κάθε Πέμπτη, από τις 10.30 έως τις 12.30. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι τα 30 άτομα.

Η συμμετοχή στη δράση δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση. Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο της ιστοσελίδας του Δήμου Θεσσαλονίκης: ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ – EUROPE DIRECT
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *