Οι Mi-Ro υπογράφουν συλλεκτικά beauty προϊόντα, στηρίζοντας την ΕΛΕΠΑΠ!

1

7/6/2015

Η ομορφιά και η μόδα, συνεργάζονται για καλό σκοπό!

Η Κiehl’s συνεργάζεται με το ταλαντούχο σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro και παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα μοναδικό αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες σε περιορισμένη έκδοση.Ταυτόχρονα οι σχεδιαστές, σχεδιάζουν τη συλλεκτική συσκευασία του θρυλικού Midnight Recovert Concentrate. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των ανωτέρω προϊόντων συνολικού ποσού 3.000€ θα διατεθεί για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.

Την Πέμπτη 18 Μαΐου και ώρα 18:30, οι Mi-Ro, Δημήτρης Μαστρόκαλος και Γιάννης Ράπτης θα βρίσκονται στο corner της Kiehl’s, στο κατάστημα Hondos Center Κολωνάκι (Μέρλιν 6), για να παρουσιάσουν το συλλεκτικό αξεσιυάρ που σχεδίασαν αποκλειστικά για την Kielh’s, καθώς και τησυλλεκτική συσκευασία του Midnight Recovery Concentrate.

e-vite
“Η πιο σημαντική ευχή για όλους είναι η υγεία! Χαιρόμαστε που συμμετέχουμε με τον δικό μας τρόπο σε αυτή τη δράση που στόχο έχει να βοηθήσει παιδιά, μέσω της ΕΛΕΠΑΠ, σε πολλούς τομείς, ανάμεσα σε αυτούς και η υγεία», δηλώνει το σχεδιαστικό δίδυμο!