Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

2

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ίσως νιώσεις το στομάχι σου να δένεται κόμπος όταν περάσεις το κατώφλι της εισόδου για το γραφείο ή όταν εμφανιστείς πάλι μπροστά στον περιπτερά ζητώντας εφημερίδα αγγελιών για να συνεχίσεις την αναζήτησή σου για δουλειά. Τέρμα το διάλλειμα, τα κεφάλια μέσα…
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Το momentum είναι ιδανικό. Έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες σου, μπορείς να αρπάξεις από το λαιμό την ευκαιρία να αποδείξεις πόσο καλός/ή επαγγελματίας είσαι, ενώ όλοι/ες οι συνάδελφοι σου μοιάζουν σαν παραζαλισμένοι από την κούραση και τις ευθύνες. Go for it!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μπορείς όντως να τα πάρεις στο κρανίο και ξεσπάσεις στον/στην σύντροφο σου ή κάποιον συνεργάτη σου. Όμως από την άλλη αυτό ακριβώς είναι που ίσως επιδιώκει, να σε φέρει σ’ αυτή την κατάσταση για να έχει άλλοθι. Θα του/της δώσεις τέτοια όπλο;
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Τις επόμενες μέρες: 1) θα μπορείς να συγκεντρώνεσαι πιο εύκολα, 2) θα μπορείς να διακρίνεις ποιες σχέσεις σού κάνουν και με ποιες μπορείς και χωρίς, 3) δεν θα φοβάσαι να λες την άποψη σου ακόμη και αν προξενεί ξινές φάτσες σε μερικούς φίλους/συγγενείς. (Καλό μου ακούγεται, δεν ξέρω εσύ πως το βλέπεις;)
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Όσο και να προσπαθείς να εξηγήσεις σε κάποιους/ες συναδέλφους σου πως οι αποφάσεις και οι επιλογές τους έχουν συναγωνίζονται ευθέως σε βλακεία αντίστοιχες αποφάσεις του George Bush του νεότερου, δεν θα πετύχεις. Μη χαλάς τζάμπα τη ζαχαρένια σου μωρό μου…
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ναι, μπορείς σήμερα να είσαι μεθοδικός/η και ευπροσάρμοστος/η και ούτε ένα παράπονο να μην εκφράζεις που σε έχει πλακώσει ένα βουνό από υποχρεώσεις. Όμως μην τολμήσει κανένας/καμιά να σου πει πως πρέπει να αισθάνεσαι και καλά που τρέχεις σαν σπρίντερ για να μην καταρρεύσει ο μικρόκοσμος της δουλειάς σου.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η συναισθηματική σου πυξίδα αποπροσανατολίζεσαι τελείως τις επόμενες μέρες. Αν ξυπνήσει μια λαχτάρα να παρατήσεις τη δουλειά σου για να βρεις κάτι πιο ήρεμο ή αν νιώθεις να έλκεσαι σε προηγούμενες αγάπες γιατί σου προσέφεραν ασφάλεια ( πιθανόν τότε τις έληξες γιατί ζητούσες περιπέτεια), μην νομίζεις ότι το χάνεις. Είναι απόλυτα φυσιολογική αντίδραση. Μόνο να ξέρεις πως αν επιλέξεις αυτό το δρόμο δεν υπάρχει εύκολη επιστροφή.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η επιτυχία μιας προσπάθειας να φέρεις κάποιον/α εκτός εαυτού απαιτεί απόλυτη αφοσίωση, συγκέντρωση και κυρίως να έχεις δοκιμάσει από το κοκτέιλ της τρέλας και να έχεις βγει αλώβητος/η. Σαν Σκορπιός αυτό το έχεις κάνει ουκ ολίγες φορές. Άρα σήμερα μάλλον κάνεις πράξη προς κάποιους/ες συναδέλφους σου το «δεν θα με τρελάνετε εσείς, εγώ θα τρελάνω εσάς!».
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τις επόμενες μέρες πολλοί/πολλές Τοξότες θα γίνεις μάρτυρες σημαντικών αλλαγών στην εργασιακή τους πραγματικότητα. Είτε γιατί πλέον αποκτάς ένα πιο αιχμηρό και ειλικρινές βλέμμα, είτε γιατί προβληματικές σχέσεις με προϊσταμένους ή/και συναδέλφους φτάνουν στο τέλος τους, το σίγουρο είναι ένα: η σκιά της ανασφάλειας φεύγει από πάνω σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μπαίνουμε σε μια περίοδος που η συναισθηματική σου πείνα γίνεται εμμονική, η μοναξιά του μονομάχου απλά δεν αντέχεται και αναζητάς μια αγκαλιά για να σε κρατήσει και ένα ζεστό κρεβάτι για να δώσει νόημα στον αγώνα αντοχής που λαμβάνεις μέρος. Τώρα ακριβώς είναι που κινδυνεύεις να επιλέξεις τον λάθος άνθρωπο. Πρόσεχε!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κυριεύεσαι αυτές τις μέρες από εκείνο το γνώριμο συναίσθημα πως έχεις βγει από το σώμα σου και παρατηρείς τον εαυτό σου να προχωρά στη ζωή μηχανικά, σαν άψυχη μηχανή. Βέβαια, καμιά φορά, όταν μας παρασύρει το ρεύμα προς τα εκεί που δεν θέλουμε να πάμε, βρίσκουμε κάποιο κλαρί να πιαστούμε και να βγούμε στην όχθη ξανά. Το κλαρί σου μπορεί να είναι ένας φίλος ή ένας/μια (νυν ή επίδοξος/η) σύντροφος. Το θέμα είναι, είσαι έτοιμος/η να ανοιχτείς επιτέλους;
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Υπάρχουν μερικές σπάνιες εκλάμψεις εκλογίκευσης στην κατά τα άλλα συναισθηματική ανταπόκριση που έχεις προς τον κόσμο. Αυτές τις μέρες που το μυαλό σου ξεκολλάει από τον βούρκο των συναισθηματικών αναγκών μπορείς να γίνεις πιο πανούργος/α από Σκορπιό και πιο συμφεροντολόγος/α από Ταύρο. Για να σε δούμε λοιπόν! Αποστόμωσέ μας!