Έτσι θα μυρίζουν τέλεια τα μαλλιά σου!

3

4/6/2015

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να μυρίζουν τέλεια τα μαλλιά σου ακόμη και αν δεν είναι φρεσκολουσμένα. Πώς θα το πετύχεις.

Body σπρέι: Το body σπρέι μπορεί άνετα να λειτουργήσει σαν σπρέι μαλλιών αρκεί μόνο να μην το απλώσεις απευθείας στις ρίζες των μαλλιών. Το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά με ένα ψέκασμα μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν σούπερ όλη μέρα!

Χρησιμοποίησε αιθέρια έλαια
: Αν θέλεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν υπέροχα για πολύ περισσότερο δεν έχεις παρά να ρίξεις λίγες σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεβάντας στην βούρτσα σου και να βουρτσίσεις τα μαλλιά σου όπως πάντα. Μπορείς αν θέλεις να απλώσεις τις σταγόνες λεβάντας απευθείας στα μαλλιά σου και θα δεις πως θα έχουν ένα φρέσκο άρωμα για ολόκληρη τη μέρα.

Άρωμα ή άρωμα μαλλιών: Το βασικό εδώ που πρέπει να προσέξεις είναι να βρεις ένα άρωμα μαλλιών που δεν θα βαρύνει τα μαλλιά σου, οπότε καλό είναι να βρεις στο εμπόριο κάποιο άρωμα μαλλιών που προστατεύει, διατηρεί το χτένισμα για περισσότερο χρόνο ενώ ταυτόχρονα χαρίζει στα μαλλιά ένα άρωμα μεγάλης διάρκειας. Το αγαπημένο σου άρωμα είναι μια λύση αλλά προτιμότερο είναι να πάρεις κάποιο άρωμα μαλλιών που δεν θα βαρύνει τα μαλλιά σου.

Eπένδυση σε σαμπουάν ή μαλακτικό με έντονο άρωμα: Αν το ζητούμενο είναι να ενισχύσεις τη μυρωδιά τους με το κατάλληλο προϊόν τότε θα πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα επενδύοντας σε κάποιο τέτοιο προϊόν. Βέβαια μην ξεχνάς πως το βασικό είναι το σαμπουάν που χρησιμοποιείς να είναι κατάλληλο για τον τύπο των μαλλιών σου, όχι να μυρίζει έντονα. Εναλλακτικά μπορείς να έχεις δυο σαμπουάν και να λούζεις το δεύτερο χέρι με εκείνο που έχει πιο έντονη μυρωδιά.