Έλα και εσύ στο πιο Καλοκαιρινό Φιλανθρωπικό Bazaar και στήριξε ένα πραγματικά καλό σκόπο

3

7/6/2015

Σε έναν πανέμορφο χώρο στο Ψυχικό διοργανώνεται το πιο τρυφερό Φιλανθρωπικό Bazaar από την Κατερίνα Λάσπα! 

Πάρε τις φίλες σου, πάρε-αν θέλεις-και μερικά παλιά σου ρούχα, παιχνίδια (είτε δικά σου είτε των παιδιών σου που έχουν μεγαλώσει πια), τρόφιμα και παιδικές τροφές (ή ό,τι άλλο εσύ θέλεις και έχεις τη δυνατότητα να φέρεις) και έλα στο Albion, στο Ψυχικό.

Eκεί θα βρίσκεται η Κατερίνα Λάσπα η οποία θα σε υποδεχτεί μαζί με φίλους της που θα παρευρεθούν για να στηρίξουν το σκοπό και να ενισχύσουν το έργο της οργάνωσης Ένα Παιδί Ένας Κόσμος!

Στο Bazaar θα μπορείς να βρεις και να αγοράσεις όμορφα, χειροποίητα πράγματα από brands όπως είναι ταPastel, ΙΩΣΗΦΙΝΑ Jewels, Sun Set Go, Detailors, Hand Crafted Eyewear, See You Soon, Boho by Christianna Verouka και Fashionnoiz σε πολύ καλές τιμές. 

Το Bazaar στηρίζουν τα Frozen Yogurt Kayak, οι Dogkas Wines και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. 

Τα έσοδα και οι προσφορές όλων μας, θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών οικογενειών που δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στα απαραίτητα. Οι “μικροί πρίγκηπες και πριγκίπισσες” και αυτών των οικογενειών, ειναι παιδιά που εχουν ανάγκη λίγο απο τον χρόνο μας και την “αγκαλιά”μας…

It’s fun to give… love!

Σε περιμένουμε, λοιπόν την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στο Albion, στο Ψυχικό (Ομήρου 6) από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Be there!!