Τρόφιμα σε οικονομικά αδύναμους θα μοιράσει ο δήμος Θεσσαλονίκης ενόψει Πάσχα

6/4/2015

Ενόψει και των εορτών του Πάσχα ο Δήμος Θεσσαλονίκης στηρίζει κοινωνικά ευάλωτες ομάδες αναπτύσσοντας δράσεις αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έχουν συγκεντρώσει σημαντικές ποσότητες τροφίμων από δωρεές φορέων και επιχειρήσεων τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν σε οικονομικά αδύναμους πολίτες.

Η διανομή των τροφίμων θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου 2015, στους χώρους της 1ης, 3ης, 4ης και 5ης Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας, καθώς και από το κτίριο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας επί της οδού Μοναστηρίου 53-55 για τους κατοίκους της 2ης Δημοτικής Κοινότητας, έπειτα από ενημέρωση των αντίστοιχων υπηρεσιών στους δικαιούχους.

Οι ώρες διανομής είναι οι εξής :

-1η Δημοτική Κοινότητα 13:00
-2η Δημοτική Κοινότητα 13:00 (Μοναστηρίου 53-55)
-3η Δημοτική Κοινότητα 13:00
-4η Δημοτική Κοινότητα 14:00
-5η Δημοτική Κοινότητα 13:30
-Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας 13:00

Επίσης, ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα παραθέσει πασχαλινό γεύμα στο Άλσος της Νέας Ελβετίας σε 500 οικονομικά αδύναμους πολίτες, την Κυριακή του Πάσχα 12 Απριλίου 2015, από τις 12:00 μέχρι τις 14:00.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες αποτελούν συνέχεια των δράσεων που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σημείωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα, υπογραμμίζοντας: «Κατά τις ημέρες του Πάσχα ο Δήμος Θεσσαλονίκης στηρίζει ιδιαίτερα τους συνανθρώπους μας σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες για την ανακούφισή τους και την κάλυψη βασικών αναγκών τους. Ευχαριστώ τους πολίτες, αλλά και τις επιχειρήσεις, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτύξει σε μια ουσιαστικότερη βάση την εταιρική κοινωνική ευθύνη για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου μας και στέκονται δίπλα μας για την υποστήριξη των ανθρώπων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση».
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *