Προτιμήστε το κρεμώδες ρουζ για το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σας

31/3/2015

Το κρεμώδες ρουζ είναι ιδανικό για εσάς που έχετε ξηρή και θαμπή επιδερμίδα.Το ρουζ το χρησιμοποιείτε  άλλωστε, για να μιμηθείτε τη λάμψη της υγείας και πολύ περισσότερο την έχετε ανάγκη εσείς.
Το ρουζ σε μορφή κρέμας μπορεί να γίνει το προϊόν που δε θα θέλετε να αποχωρίζεστε ποτέ, αρκεί να μάθετε να το χρησιμοποιείτε σωστά. Τα κρεμώδη ρουζ δίνουν τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε περισσότερες αποχρώσεις αλλά μπορεί να είστε διστακτική στην απόφασή σας, γιατί δεν είστε εξοικειωμένη με την εφαρμογή του. Το πρόβλημα αυτό εμείς σας το λύνουμε και σας παρουσιάζουμε τα tips για την καλύτερη εφαρμογή του ρουζ.
Καθαρίστε τα χέρια σας πριν την εφαρμογή του. Εάν φοράτε μέικ απ φροντίστε να το έχετε απλώσει ομοιόμορφα, να έχει στεγνώσει και για να βάλετε το ρουζ πλύνετε και σκουπίστε τα χέρια σας καλά.
Πάρτε ελάχιστη ποσότητα προϊόντος, με το δάχτυλό σας Μην τρίβετε την επιφάνεια του ρουζ, απλά πιέστε ελάχιστα, ώστε να μείνει μικρή ποσότητα στο ακροδάχτυλο.Ξεκινήστε ακουμπώντας το προϊόν στο κέντρο των ζυγωματικών σας, ώστε να μείνει λίγο χρώμα στο δέρμα, και με τον δείκτη και τον μέσο, απλώνετε το προϊόν από το κέντρο προς τα έξω, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας και με τον τρόπο που συνηθίζετε να φοράτε το ρουζ σε σκόνη.
Αν έχετε έντονο αποτέλεσμα μην αγχώνεστε, γιατί διορθώνεται πολύ εύκολα. Για να το διορθώσετε πάρτε ένα χαρτομάντιλο και περάστε ελαφρά τα ζυγωματικά σας, ώστε η ενδεχόμενη περιττή ποσότητα να μείνει στο χαρτί.
Εάν θέλετε να έχετε αποτέλεσμα που διαρκεί, τότε εφαρμόσετε με φαρδύ και μαλακό πινέλο μία μικρή ποσότητα από ρουζ σε σκόνη. Έτσι το χρώμα θα διαρκέσει περισσότερο.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *