Αποκτήστε το τέλειο πρόσωπο χωρίς να κάνετε αισθητικές επεμβάσεις

1/3/2015

Εάν θέλετε να κρατήσετε τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας του προσώπου σας υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι πιο ήπιοι και εύκολοι που μπορείτε να τους υιοθετήσετε και να αποφύγετε τις αισθητικές επεμβάσεις.

Ενισχύστε με τις σωστές βιταμίνες τον οργανισμό σας. Η ενίσχυση του οργανισμού μπορέι να γίνει με τη διατροφή η οποία μπορεί και πρέπει να είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία, βιταμίνες, λιπαρά οξέα αλλά και με συμπληρώματα διατροφής που καλύπτουν το όποιο «κενό» υπάρχει στις ανάγκες του οργανισμού. Η βιταμίνη Ε είναι σταθερή αξία στις «βιταμίνες της ομορφιάς», οπότε καλό θα ήταν να ενισχύσετε την πρόληψη της βιταμίνης αυτής.

Καθαρίστε καθημερινά το πρόσωπό σας. Βάλτε το σωστό καθαρισμό στο καθημερινό σας πρόγραμμα, πρωί και βράδυ και μην τον αμελείτε ποτέ! Ξεκινήστε με την αφαίρεση του μακιγιάζ των ματιών, προχωρήστε με την απομάκρυνση του make-up και στη συνέχεια πλύνετε με ειδικά καθαριστικά όλο το πρόσωπο για να απομακρύνετε κάθε ίχνος ρύπου ή μακιγιάζ. Για εσάς που δεν έχετε πολύ χρόνο είναι ιδανικά τα πολυπροϊόντα με πολλές ταυτόχρονες δράσεις.

Κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας. Μάθετε κάποιες βασικές κινήσεις για να κάνετε μόνες σας μασάζ προσώπου. Είναι μια φυσική και πολύ αποτελεσματική «θεραπεία» νεότητας ενώ μπορεί να είναι ταυτόχρονα ευχάριστη. Κάνοντας κάποιες πιέσεις σε καίρια σημεία όπως γύρω από τα μάτια και στο πλάι της μύτης και κάποια τσιμπηματάκια όπως στην γραμμή του πηγουνιού, θα δείτε τις γραμμές του προσώπου σας να «ανορθώνονται» και να είναι πιο ξεκούραστες.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *