Όσα θα χρειαστείτε για να πετύχετε το απόλυτο cat eye loοk

38

11/1/2015

Ποιo στυλ σάς ταιριάζει;

Εάν τα μάτια σας έχουν κλίση προς τα κάτω

Στόχος: Να «ανοίξετε» το βλέμμα. Η σωστή εφαρμογή: Τραβήξτε μία λεπτή γραμμή με σημείο εκκίνησης το κέντρο του κινητού βλεφάρου, πάντα κοντά στη ρίζα, φροντίζοντας να είναι πιο παχιά προς την εξωτερική γωνία. Top tip: Απλώστε μάσκαρα σε όλο το μήκος των άνω βλεφαρίδων. Με ένα τσιμπιδάκι λεπτύνετε τα φρύδια στην άκρη για να τα ανασηκώσετε.

Εάν τα μάτια σας είναι αμυγδαλωτά

Στόχος: Να τολμήσετε. Η σωστή εφαρμογή: Σχεδιάστε μία γραμμή μεσαίου πάχους ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού και κάνοντάς τη πιο έντονη καθώς πλησιάζετε προς την εξωτερική. Προεκτείνετέ τη μέχρι τους κροτάφους σχηματίζοντας ένα πλάγιο V, το οποίο στη συνέχεια θα γεμίσετε με χρώμα. Υπογραμμίστε και το κάτω βλέφαρο. Top tip: Εφαρμόστε μάσκαρα σε όλες τις βλεφαρίδες, χωρίς να παραλείψετε εκείνες κοντά στη μύτη.

Εάν τα μάτια σας είναι στρογγυλά

Στόχος: Να τα… επιμηκύνετε έτσι ώστε να δείχνουν σκιστά. Η σωστή εφαρμογή: Σχηματίστε μία πολύ λεπτή γραμμή μόνο στο τελευταίο τέταρτο του άνω βλεφάρου με ελαφρώς ανοδική φορά προς την εξωτερική γωνία. Κάντε το ίδιο και στη βάση του κάτω βλεφάρου φροντίζοντας να αφήσετε κενό μεταξύ των γραμμών. Top tip: Περάστε πολλές στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες δίνοντας έμφαση στις άκρες.
Πηγή: elle.gr