Τι ακριβώς λέει το μανικιούρ σου για σένα;

33

3/1/2015

Πώς σου αρέσει να βάφεις τα νύχια σου; Σου αρέσει το μαύρο, το nude, οι παστέλ αποχρώσεις ή μήπως είσαι φαν του nail art; Ότι κι αν προτιμάς, δες τι λέει το μανικιούρ σου για σένα.

Κλασικό γαλλικό

Ένα από τα πιο κλασικά μανικιούρ συνήθως επιλέγεται από γυναίκες που τους αρέσει να είναι ευέλικτες. Τι λέει, όμως, για σένα; Το στυλ σου είναι θηλυκό και σου αρέσει να φοράς κλασικά κομμάτια. Δουλεύεις σκληρά αλλά εξακολουθείς να πηγαίνεις σε κοινωνικά events ακόμα και για λίγο.

Κόκκινο

Το κόκκινο αποτελεί δημοφιλή επιλογή για όσες από εσάς λατρεύετε το χρώμα αλλά θέλετε να ταιριάξετε και το μανικιούρ με το ντύσιμό σας.

Τι λέει για σένα; Τα κόκκινα νύχια είναι σοφιστικέ αλλά δίνουν και ένα vampy στυλ. Τα κορίτσια που το φοράνε είναι κλασικά και γεμάτα αυτοπεποίθηση.

Nude

Λόγω του ότι τα nude και ροζ μανικιούρ είναι εύκολα, είναι πολύ δημοφιλή στα κορίτσια που τους αρέσει οτιδήποτε minimal.

Nail art

Όσες από εσάς επιλέγετε το nail art για τα νύχια σας είστε τολμηρές και δε φοβάστε να κάνετε πράγματα που σας κάνουν να ξεχωρίζετε.

Ανάποδο γαλλικό

Οι γυναίκες που επιλέγουν το ανάποδο γαλλικό είναι εκείνες που θέλουν να ξεχωρίσουν χωρίς να κάνουν υπερβολές. Είναι στυλάτες και κομψές.

Μαύρο

Τα μαύρα νύχια λένε πως ενώ ακολουθείτε τα trends δεν είστε κολλημένες σε αυτά.

Πηγή: faysbook.gr