Σεμινάριο για τη δημιουργία ταινιών μικρού μήκους στη Νάουσα

37

24/1/2015

Σεμινάριο με θέμα τη δημιουργία ταινιών μικρού μήκους στο σχολείο διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Επισκοπής και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015 στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Έρια-Βέτλανς» στη Νάουσα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που υλοποιούν προγράμματα ή συμμετέχουν σε καινοτόμες δράσεις και έχει σκοπό να ενημερώσει τους εκπαιδευτικούς για το πώς μπορούν να δημιουργήσουν μικρά βίντεο με τους μαθητές τους για παιδαγωγική αξιοποίηση, για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς ή για καινοτόμες διδασκαλίες.

Εισηγητές του σεμιναρίου οι κ. Κολαξίζης Ιωάννης,Επίκουρος καθηγητής του τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στα ειδικά εφέ, ο Καλαράς Νίκος , σκηνοθέτης, η Γκαρνέτα Άννα, πρόεδρος του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας, η Καραγιαννίδου Βερονίκη, Δικηγόρος, η Καρβουνίδου Μάρθα, διευθύντρια του Γυμνασίου Επισκοπής και η εκπαιδευτικός γαλλικής και αγγλικής γλώσσας, Κυριακίδου Άννα.

Το σεμινάριο διακρίνεται σε θεωρητικό και εργαστηριακό μέρος με την ευγενική συμμετοχή των εκπαιδευτικών πληροφορικής του ΕΠΑΛ Νάουσας και του Γυμνασίου Επισκοπής.