ΡΕΚΚ: Ανοιχτή μάντρα οικοδομικών υλικών μέσα σε τμήμα του στρατοπέδου Κόδρα

43

4/1/2015

Φίλοι και μέλη της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Καλαμαριάς, πριν από δύο μήνες περίπου, ανακάλυψαν ότι μέσα στα όρια του πρ. Στρατοπέδου Κόδρα πίσω από το γήπεδο του Απολλωνα και σε μικρή απόσταση από συγκρότημα σχολείων οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμαριάς συστηματικά αποθέτουν αδρανή υλικά με συνέπεια να μετατραπεί ο χώρος σε υπαίθρια «χωματερή».

Μετά από καταγγελίες στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και δημοσιεύματα, η διοίκηση του Δήμου αναγκάστηκε να τα απομακρύνει, ώστε σήμερα, αρχές Ιανουαρίου, εκείνο το τμήμα να είναι καθαρό.

Ωστόσο, όπως καταγέλλει η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση, με επικεφαλής τον Μανώλη Λαμτζίδη, μέχρι και σήμερα, το παράνομο κυνοκομείο εξακολουθεί να λειτουργεί και να προκαλεί «φόβο και τρόμο» στους πολίτες της Καλαμαριάς .

Αυτό κατήγγειλαν πολίτες της Καλαμαριάς το Σάββατο πρωί που έκαναν τον περίπατό τους στις παρυφές του χώρου του πρ. Στρατοπέδου Κόδρα ή προμηθεύονταν λαχανικά από την αγορά Βιολογικών Προϊόντων.

Επιπρόσθετα, σε άλλα σημεία του χώρου πρ. Στρατοπέδου διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι αποθέτουν οικοδομικά υλικά , που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν άμεσα.
Δείτε τις φωτοραφίες που κοινοποίησε η ΡΕΚΚ: