Καινοτόμα προϊόντα στην διπλή έκθεση Infacoma-EnergyTech στην ΔΕΘ

35

25/1/2015

Ιδιαίτερη δυναμική σε επίπεδο συμμετοχών, εκθεσιακού χώρου και διεθνούς ενδιαφέροντος εμφανίζει το «δίδυμο» των εκθέσεων Infacoma-EnergyTech, το οποίο διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo

από τις 12 έως τις 15 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Για τέσσερις ημέρες η «καρδιά» της δόμησης και της ενέργειας θα χτυπά στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν και να αναζητήσουν λύσεις στον τομέα που τους ενδιαφέρει.

Η 32η Διεθνής Έκθεση Δομικών Υλικών, Μονωτικών, Κουφωμάτων, Ειδών Υγιεινής, Προκατασκευών και Τεχνολογίας «Infacoma» έχει να επιδείξει ενισχυμένα μεγέθη, ενώ έχει εξασφαλίσει φέτος και τη συμμετοχή του κλάδου του αλουμινίου, μέσω της συνεργασίας με την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου, που είναι υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Για μια ακόμη φορά η Infacoma θα γίνει σημείο συνάντησης για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της δόμησης και των κατασκευών, με προτάσεις πρωτοποριακών δομικών λύσεων και καινοτόμα προϊόντα.

Πρόκειται άλλωστε για τη μοναδική έκθεση στον χώρο των κατασκευών και των δομικών υλικών στην Ελλάδα, με δεσπόζουσα θέση τόσο στην εσωτερική εκθεσιακή αγορά όσο και στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης η ΔΕΘ-Helexpo θα υλοποιήσει πρόγραμμα προσκεκλημένων ξένων εμπορικών επισκεπτών (hosted buyers).

Σημαντικές αντοχές στην κρίση επιδεικνύει με τη σειρά της η 7η Διεθνής Έκθεση Ανανεώσιμων και Συμβατικών Πηγών, Εξοικονόμησης Ενέργειας, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος «EnergyTech», που αποτελεί την κατεξοχήν κλαδική έκφραση του τομέα της ενέργειας στη Βόρεια Ελλάδα και τις όμορες χώρες.

Η όλο και επιτακτικότερη ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας, υπογραμμίζει τη βαρύτητα της διοργάνωσης, που κάθε χρόνο έχει να παρουσιάσει και κάτι καινούριο, προσελκύοντας το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών.